10 dating-regler

Det kan være greit å forholde seg til visse sikkerhetsregler på første, andre og tredje date!

Publisert Oppdatert
Frister nettdating? Trekk pusten, og les denne saken, slik at du kan nyte opplevelsen til det fulle..

Regel nummer 1

Førsteinntrykket er kritisk. Vær ydmyk og ærlig om hvem du er og ikke overdriv.

Regel nummer 2

Ikke tro på alt du ser. Vær kritisk og ta alt med et smil. Forsøk å ikke bli sjokkert om daten din er to hoder kortere og 10 år eldre enn profilen tilsier.

Regel nummer 3

Vær litt bakpå og spill litt kostbar. Desperasjon er nemlig lite tiltrekkende. Gi litt og litt av deg selv til personen du chatter med, og ikke møt ham før du har blitt greit kjent med ham.

Regel nummer 4

Forberede deg før daten. Tenk på daten litt som et jobbintervju og forberede deg før du møter ham. Tenk over hva du skal spørre ham om, hvilke temaer du skal ta opp, og husk på hva han er interessert i og tenk over hvilke spørsmål du gjerne får tilbake. Da unngår du en anspent stemning og pinlig stillhet.

Regel nummer 5

Husk for all del på å ikke prate for mye! Tenk over at du skal være spørrende og at du først og fremst skal lytte. Snakk gjerne og vær deg selv, men husk at du gir daten din tid til å prate ferdig om seg selv og dele tankene sine med deg - ikke avbryt! Så skal du selvsagt forvente det samme tilbake..

Regel nummer 6

Ikke prat om jobben din i en evighet. Svar på det daten din lurer på, men å prate non stop om alt du gjør på jobben din er en veldig dårlig idè. Ta det heller senere dersom dere møtes flere ganger.

Regel nummer 7

Det kan være morsomt å møtes et sted hvor dere har litt underholdning slik at dere har noe å prate om. Gjerne en resturant hvor maten lages foran dere, eller et sted hvor det er underholdning. Kanskje kan et stand-up-show med påfølgende middag være noe?

Regel nummer 8

For all del; IKKE ha sex på første date dersom du ønsker deg et forhold.. Forsøk å kjenne personen og oppleve kjærligheten før dere har sex sammen.

Regel nummer 9

Ikke vær redd for å avslutte daten tidlig. Hvis du vil holde litt på spenningen, så gir du ikke alt på første date - men sørg for at du gir såpass at han vil se deg igjen. Liker du ikke fyren, har du desto større grunn til å avslutte tidlig. Men vær grei og si at du tenker deg hjemover uten noe mer drama.

Regel nummer 10

Følg opp daten din med en melding, telefon eller mail. Enten du likte fyren eller ikke - det er viktig med en liten tilbakemelding og ikke bare forsvinne ut i det blå. Det er rett og slett vanlig høflighet.Kilder: Ere.com, mindchic.net Date-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning