Reis som en dronning!

Du kan så absolutt være adel på tur - perfekt for deg og kjæresten din!

Publisert Oppdatert
Lyst å være fyrste for en helg? Sove i himmelseng, slentre gjennom slottsparken eller spise i riddersalen? Det er fullt mulig å oppfylle drømmene dine!

Ønsker du å drømme deg inn i adelens forgangenhet, kan du faktisk bare sjekke inn på et slott eller en borg! Er du en romantiker, livsnyter eller kulturinteressert? Du kan bli kjent med stedene der konger, fyrster og andre av edel slekt tilbragte nettene sine.

Italia

Etter en solfylt dag, som du enten har tilbragt som borgfrue eller som flørtende ridder på stranden i Rimini, kan du gå å legge deg standsmessig i det fire-stjerners hotellet Palazzo Viviani. Dette er et majestetisk borghotell som ligger i den idylliske byen Montegridolfo. Man bør få med seg den tradisjonelle festen i borgbyen som sørger for middelalderstemning hele året, og som forvandler de små gatene til kunstgallerier og atelieer for håndverkere.

Tyskland

Man behøver ikke krysse den engelske kanalen for å nyte av fine engelske tradisjoner. Midt i idylliske Taunus ligger det eksklusive fire-stjerners Schlosshotel Kronberg. Hotellet ble utformet på oppdrag av Keiserinne Victoria. Hun innførte ikke bare den engelske byggestilen, men også den tradisjonelle "Afternoon Tea". Den er, selv den dag i dag, en fast tradisjon på slottet.

Frankrike

Leve livet i Frankrike? Da er First-Class Hotel Chateau de Mazan helt perfekt. Dette er den tidligere boligen til den meget eksentriske Marquis de Sade, og ligger midt i Provence. Det eventyrlige slottet fra det 18.århundre tilbyr perfekte omgivelser for en romantisk opplevelve, med en praktfull hage, et svømmebasseng av tradisjonell stein og med en enestående utsikt til Mount Vernoux. Det ideelle sted for avslapping under sydfrankrikes sol.

Spania

Den som ønsker ferie i historiske omgivelser, kombinert med mengder av katalonsk livsglede, kan tilbringe natten i det firestjerners hotellet Parado de Tortosa - en borg fra det 10. århundre i hjertet av den øst-spanske byen Tortosa. Her kann man slentre gjennom den historiske gamlebyen og se imponerende byggeverk fra forskjellige tidsepoker. Kvelden tilbringes i hotellets maleriske slottshage, der man kan nyte den flotte utsikten til gamlebyen, til elven Ebro og de omliggende fjellene. hotell220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning