Diskuter på nett

Normalt at hunden ikke bjeffer?

Vet du svaret, bør du definitivt melde deg inn i vårt diskusjonsforum. Det er gratis.

TAR TASTATURET FATT: Kvinneguidens forum har også mange menn som mer enn gjerne gir råd, diskuterer og bidrar i de ulike forumene.

TAR TASTATURET FATT: Kvinneguidens forum har også mange menn som mer enn gjerne gir råd, diskuterer og bidrar i de ulike forumene. Foto: ILLUSTRASJONSBILDE: Ciaran Griffin/Thinkstock.com

Publisert Oppdatert

Kvinneguidens forum består av kvinner og menn som stiller spørsmål når de har noe på hjertet, starter debatter og gir andre råd når det trengs. Når du lurer, er hjelpen faktisk rett rundt hjørnet. På Kvinneguidens diskusjonsforum finner du en rekke ulike forum, hvor medlemmene diskuterer alt fra samliv og spedbarnstid, til sykdommer, ferie, trening, film og teknologi.

150.000 poster hver måned

Vårt forum er en viktig del av Kvinneguiden.no, hvor 150.000 innlegg blir publisert hver måned av våre 50.000 registrerte brukere, og gjester som er innom på "besøk". Totalt sett har vi 1 million brukere i uka. Her starter de debatter og skriver innlegg hvor de ønsker andres mening. I tillegg svarer de andre på deres spørsmål og gir råd der det trengs. Folk ønsker svar og får det. Forumet innbyr til sterke meninger og ærlige svar. Du kan opprette en profil og skrive som anonym eller du kan logge deg inn som gjest, uten å registrere en profil.

Eksempler på debatter

Hva skal jeg studere?

De fleste spør nok foreldre til råds. Venner også. Kanskje rådgivere, studieveiledere og arbeidstakere med jobber innen den retningen man vil. Hvorfor ikke høre med noen totalt ukjente mennesker, uten noen agenda? Vi har et utdanningsforum, hvor medlemmene diskuterer hva de vil i livet.

Sjekk tråden her

Hunden min bjeffer ikke, er det vanlig?

Mange av våre brukere har firbente bestevenner. Det er ikke alltid like lett å tolke dem, og da er det greit å kunne spørre andre hundeelskere til råds. Denne brukeren lurer på om det er normalt at hunden hennes aldri bjeffer. Les svar, tilbakemeldinger og tankespinn i tråden.

Bruker jeg unødvendig mye strøm?

Dette spørsmålet er postet i forumet for privatøkonomi og forbruker spørsmål. Og man kan undre seg. I jungelen av tilbud og leverandører som alle kappes om å tilby deg den laveste strømprisen, kan det være greit med gratis forbrukerøkonomiske råd. Slik kan du spare mer og få luftet problemene samtidig.

Sjekk tråden her

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning