Vinterskoene vi elsker

Disse kan du trygt traske i glatte gater med.

Publisert Oppdatert
Lei av å måtte gå forsiktig på holkete og ujevn vei mens du er livredd for å knekke armer og bein? Da skal du vite at du nå har mange kule vintersko å velge mellom som lar deg traske elegant og bekymringsfritt avgårde!

Skoletter

Du finner støvletter både med varmt fôr og flate, skilsikre såler, og du finner nettere skolettmodeller som passer enda flere plagg. Og det er de sistnevnte som er de mest trendy denne vinteren.

Les også: Ta vare på skoene

Les også: Gangbart i kulda

Les også: Feminin på lave hælerDen androgyne stilen preger motebildet, og "herresko" for damer er trendy som aldri før. Skolettene som går rett over anklene finner du både med og uten snøring, med glidelås og spenner. Fargene er helst mørke som svart, brunt, grått eller beige, og materialet i ekte eller imitert skinn.

Det som er rått med skolettene er at de passer flott til svært mange antrekk. Spesielt de nettere variantene av skolettene er kule sammen med skinnyjeans, tights eller strømpebukser, men om du liker bootcut-jeans eller videre bukser med sleng, kan du fint bruke buksen utenpå skolettene også.

En annen ting som er spennende med de androgyne skolettene er at de er anvendelige også i sesongskiftet mot våren og passer flott i den lysere årstiden.

Sjekk om du finner noen du liker i bildeserien øverst!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning