Vinn klær for 20 000 kr!

Kari Traa vil ha hjelp av deg til sine framtidige sommerkolleksjoner, les hva du kan gjøre her!

Publisert Oppdatert
Den tidligere kulekjøreren Kari Traa er fremdeles konkurransesugen og lar den som vil, inspirere fremtidige sommerkolleksjoner med en nyskapende designkonkurranse på nett!

Du designer

- Dette blir rett og slett knakendes moro! Jeg har selv blitt småhektet på å designe den siste tiden, men skal jeg få pallplass i denne konkurransen, må jeg ha godt med slumpelykke, flirer Kari Traa.

Denne gangen skal hun la andre konkurrere for seg, og det deltakerne kommer opp med av kreative designsprell på PC-en hjemme, skal igjen inspirere Kari Traas formgivere når de jobber med fremtidige sommer-og vinterkolleksjoner.

- Jeg vet at det er drøssevis av kreativ ungdom der ute, enten de sitter på Voss eller i Milano, som har kule ideer som kan funke godt på både bikinier og shortser, sier Traa i en pressemelding.

Vinn klær for 20.000 kr

Startskuddet for den innovative designkonkurransen startet på mandag 4.mai denne uken, samtidig som årets sommerkolleksjon ble lansert. Kari Traa er spent på responsen på designaktiviteten.

- Vi kjenner ikke til andre som har gjennomført slike konkurranser, og det er iallefall en helt ny måte å jobbe på for oss og våre designere. Blir det vellykket, er det slett ikke umulig av vi kjører en lignende konkurranse fremover, sier Traa.

I tillegg til å gi formgiverne til Kari Traa verdifull inspirasjon til nye kolleksjoner, vil en heldig vinner få en drømmedag med Kari Traa og designerteamet hennes, samt klær til en verdi av 20 000 kr.

- Men her kommer uansett mange av bidragene på en eller annen måte til å prege kolleksjonen, sier Traa.

Demokratisk design

Designprogrammet er lagt ut på konkurransesiden www.karitraa.com. Programmet skal være lett å bruke og brukerne står fritt til å tegne det de ønsker. D

- Når vossinger inviterer til konkurranse er det ingen grenser, bare mye moro! Som vi sier på Voss; Verda er vid, men Voss er vidare, sier Traa. SOMMARBLID-KARI-TRAA320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning