VI TESTER: Kroppspeeling

Vi har skrubbet, skrubbet og skrubbet helt frem til vi fant en vinner. Resultatet får du her!

Publisert Oppdatert
Peelingprodukter fjerner døde hudceller, noe som frisker opp hudens overflate og får deg til å se freshere ut.

Det er i dusjen du skal peele huden for best resultat. Som en dusjsåpe blander peelingen seg med vannet, men du må bruke tid på å skrubbe huden godt. Det er derimot viktig at du ikke skrubber for hardt, her er det rolige sirkelbevegelser som gjelder.

Mange foretrekker en peelinghanske for mest mulig kontroll. En hanske hjelper deg også å holde på mengden av peeling slik at ikke det du trykker ut av tuben eller henter fra beholderen glir bort mellom hendene.

TestenLinda Johansen Spa Candy Moonflower & Pearl Blossom Body Scrub, 399,-
Dette er en peeling med nydelig duft og konsistens, og den kjennes silkemyk på huden. Rett og slett en fantastisk herlig peeling som både er effektiv og gir oss luksusfølelsen. Det eneste negative med denne er at den kommer i krukke, noe som kan være litt klønete i dusjen.

Glo Body polish Honey sugar, 198,-
En fantastisk deilig peeling som føles myk og behagelig mot kroppen. Den lukter deilig og mildt og er veldig praktisk å påføre fra en tube som står fint i dusjen. Etterpå føles huden både myk og glatt. Prisen er super sammenlignet med mange andre produkter i testen.

REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish, 499,-
For en herlig peeling! Vi simpelten elsker konsistensen på denne. Lukter ganske voldsomt av rose med en gang du tar av lokket, men når du får den på huden i dusjen er duften bare behagelig. Den er drøy i bruk og virker umiddelbart på huden, som føles babymyk etter en gangs bruk. Dette er velvære på boks, rett og slett. Det eneste som trekker ned her er krukken og høy pris, men krukken er den største i testen, og peelingen er drøy i bruk.

Nivea Creme Peeling kr. 54,-
Dette er en god peeling med en herlig lukt. Peelingkornene er noe grovere enn i mange av de andre testproduktene, noe som gir en god effekt. Kan derimot være litt røff for veldig sensitiv hud. Tuben er lettvint og grei og man unngår å ta for mye i hendene. Huden har fått seg en skikkelig omgang etter Nivea-peelingen og vi ser at den virker strålende. Dette er også testens desidert billigste produkt, det trekker opp!

MD Formulation Face & Body Scrub, 498,-
Dette er en fantastisk god peeling hvis du virkelig skal skrubbe av deg døde hudceller. Vi testet denne etter en lite vellykket selvbruningsseanse, og dette var den desidert mest effektive peelingen vi har forsøkt. Den skiller seg ut fra de andre produktene i testen fordi den føles mer "medisinsk" mot huden, og den lukter lite. Den gir heller ikke så mye fuktighet, og vi følte behov for å bruke bodylotion etterpå. Praktisk emballasje. Testens dyreste produkt, men den er drøy i bruk.

Matis Réponse Corps Minceur Peeling, 459,-
Velduftende salt-peeling til kroppen, som fjerner døde hudceller effektivt, gjør huden silkemyk, stimulerer huden og vi føler den virker rensende og godt. Rett og slett en veldig god peeling. Emballasjen trekker ned, den ser flott ut, men er upraktisk i dusjen. I tillegg er prisen høy.

Biotherm Lait de Gommage, 235,-
Hverdagsluksus! Praktisk tube, med klassisk Biotherm-utseende. Også duften er klassisk, og gjenkjenbar fra den populære bodylotionen i samme serie. Dette er en god peeling som er svært drøy i bruk. Den er mykere og mer forsiktig på huden enn de fleste andre i testen og vi får mer spa-og velværefølelse, fremfor en skikkelig skrubbfølelse. Den dufter deilig og mildt samtidig som den etterlater huden fin og glatt. Fin pris.

Bodyshop Spa Wisdom Africa Ximenia & Salt Scrub, 289,-
En skikkelig solid saltskrubb som gjør jobben sin godt, kornene er grove samtidig som duften er sart og mild. Huden føles frisk og klar for sommersolen etter bruk av peelingen. Krukken er stilig å se på og et supert gavealternativ til spaglade kvinner, men vi synes den er noe upraktisk i dusjen da vannet lett renner oppi krokken, dessuten blir det litt mye styr å åpne og lukke den mens dusjen renner. Det trekker dermed litt ned i testen. Fin pris.

Decléor Exfoliating body cream, 399,-
Denne peelingen er mild og forsiktig mot huden og passer helst best dersom du bare vil ha litt ekstra velvære i dusjen. Det er lite korn i peelingen og det kjennes ikke så tydelig mot huden. Tuben er praktisk og enkel å bruke, og innholdet varer lenge. Etter dusjen kjenner man at huden har fått en ekstra velværeglød, men den kunne godt ha fått seg en grovere skrubb. Passer fint for de som vil ha en dusjsåpe med noe attåt, men på grunn av peelingeffekten faller denne litt ned på listen.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning