VI TESTER: Flytende eyeliner

Gjør deg klar for fest med den beste eyelineren. Sjekk våre favoritter!

Publisert Oppdatert
Skal du på fest, og ønsker deg glamorøse og dramatiske øyne? Da kommer du ikke utenom en flytende eyeliner.

Med en flytende eyeliner kan du nemlig forme blikket ditt på mange forskjellige måter;
  • Ønsker du større øyne, kan du legge lineren fra midten av den øverste vippekanten og trekke den ut mot ytterhjørnet slik at du "åpner opp" blikket mer.
  • Vil du sminke deg som en 60-talls diva, kan du legge lineren langs hele øverste vippekant og trekke streken ekstra langt ut mot ytterhjørnet. Deretter gjør du den ytterste "vippen" ekstra tykk for ekstra drama.
  • Om du ikke er glad i å bruke mye maskara, kan en tynn linje langs hele øverste vippekant skape mer dybde i blikket og få vippene til å se mer fyldige ut.
  • Linere sammen med en sotet skygge, gjør øynene mørke og mystiske, og er du stødig på hånden, kan du legge liner langs nederste vippekant også.

Les også: VI TESTER: Concealere

Les også: VI TESTER: Foundation

Les også: VI TESTER: PrimereKriterier

Vi har lagt vekt på følgende i testen:
  • Tuppen på lineren.
  • Dybde i fargen.
  • Konsistens.
  • Hvor enkel er den i bruk?
  • Holdbarhet.
  • Pris.


TestenM.A.C Superslick Liner, kr. 170,-
Denne lineren har en forholdsvis fast, tynn tupp som gjør at man har godt kontroll når man påfører streken. Det er enkelt å velge om man vil legge en tynn eller tykk strek, den tørker raskt og smitter ikke av.

Skaftet er langt og dermed er den lettere å bruke. Fargen sitter gjennom hele dagen og kvelden. Fin pris også. Anbefales!

Oriflame EyeLiner Stylo, kr.129,-
Dette er rett og slett en tusj! Og den er kjempegod til å påføre fargen med, man har stålkontroll slik at streken blir rett og pen, og man søler ikke i det hele tatt. Den fungerer dermed godt til nybegynnere som ikke er så stø på hånden.

Fargen er dyp og pigmentert slik at man ikke trenger mer enn ett strøk for å få en kraftig strek. Tusjen er tynn i tuppen og bredere mot skaftet slik at man enkelt kan variere bredden på streken. Flott pris.

e.l.f. Liquid Eyeliner, kr. 16,35
Først og fremst har denne lineren en fantastisk pris. Og når den da i tillegg viser seg å både fungere godt, og attpåtil holder hele dagen, da blir vi fulle av lovord.

Også en av de beste i testen når det kommer til fargetetthet, her holder det med ett strøk.

Lancôme eyeliner artliner, kr. 300,-
Dette er en ordentlig proff eyeliner som virkelig fortjener navnet sitt. Man kan nemlig lage kunst med dette redskapet! Kosten skiller seg ut fra alle de andre linerene ved at den er fast uten at det blir en tusjpenn, skaftet er langt og man har god kontroll når man påfører streken. Proff liner også nybegynnere klarer å bruke.

Tørker raskt og sitter superbra på gjennom hele dagen. Testens dyreste produkt, og derfor havner den ikke på topp. Har du 300,- å bruke på en eyeliner er dette et soleklart valg.

Dior Style Liner, kr. 275,-
Eyelineren er kraftig i fargen og streken sitter som støpt langs vippekanten. Kosten er derimot veldig myk og det gjør det vanskelig å jobbe med lineren om man ikke er superstødig på hånden. Om man klarer det, ser lineren helt fantastisk ut på. Er du erfaren vil vi anbefale denne, men er du nybegynner finnes det bedre alternativer.

En av de dyreste linerene i testen, noe som trekker ned.


Barry M Liquid Eyeliner, kr. 89,-
Denne har en fast kost, og konsistensen er lett å jobbe med. Dermed er det enkelt å legge en stødig og pen strek langs vippekanten.

Holdbarheten er derimot ikke like imponerende, og den slår litt sprekker i løpet av dagen.

Body Shop Liquid eyeliner, kr. 119,-
Denne har fast kost som gjør at du har kontrollen når du påfører. Aberet er at man må legge et par lag for å få skikkelig effekt av lineren, dersom du skal bruke den til fest.

Likevel er dette en grei liner som gir deg ok verdi for pengene siden den holder hele dagen ute å kake seg og drysse. Fint hverdagsalternativ.

Glo minerals liquid eyeliner sort, kr. 199,-
Dette er en fin eyeliner, men kosten er veldig myk, noe som gjør påføringen vanskelig. Får man den først på blir resultatet fint og den sitter godt langs vippekanten hele dagen. Konsistensen er tynn med kraftig farge, men må man påføre flere lag for å få et godt resultat, og det tar tid.

Med dette blir også lineren for dyr i forhold til kvaliteten.

Nilens Jord Flytende eyeliner, kr. 149,-
En enkel og grei eyeliner som er lett å jobbe med selv om kosten er myk.

Gir god og tett farge, men den tørker forholdsvis sakte, og den er heller ikke like holdbar som de beste i testen.

Maybelline Liner Express Eyeliner, kr. 93,-
En liner med et praktisk og langt skaft som skal sikre ekstra kontroll under påføringen.

Den er forholdsvis enkel å bruke, men fargen er tynn og transparent, noe som fører til at man må påføre mange ganger. Dessuten holder fargen dårlig gjennom hele dagen og den drysser litt når den er tørr.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning