VI TESTER: Blush

Roser i kinnene frisker opp og former ansiktet. Sjekk våre favoritter!

Publisert Oppdatert
Alle kvinner bør ha en god blush i sminkevesken. En frisk blush gir deg roser i kinnene, og ikke minst får du fremhevet kinnbena.

Slik gjør du

Når du påfører en pudderblush er det helt essensielt med et godt redskap for å få frem effekten. Her gjelder det å ha en god blushkost, og jo større kosten er, jo jevnere blir resultatet.
 • Du bruker kosten i sirkler i blushen, banker overflødig blush av den og så er det klart for påføring.
 • Legg blushen i kinnene når du har lagt ferdig resten av makeupen som primer, foundation og mattende pudder.
 • Smil og legg blushen i sirkler på kinnene.
 • Deretter kan du trekke kosten forsiktig oppover kinnbena om du ønsker enda mer effekt og fremheving av kinnbena. Her er det viktig å ikke legge på for mye så du unngår 80-tallslooken.

 • Vi har lagt vekt på følgende i denne testen:
 • Fargen.
 • Hvordan er blushen å påføre?
 • Hvor lenge og hvor godt sitter den på?
 • Hvordan føles den på huden?
 • Konsistensen.
 • Prisen.

TestenBare Minerals Blush Beauty, kr. 339,-
For en vakker blush! Mineralblushen er lett å jobbe med, det myke mineralstøvet legger seg perfekt i kinnene og gir deg vakker glød med en eneste gang. Drøy i bruk, og mye innhold. Blushen smelter flott inn i huden, noe som gjør at det ikke er nødvendig å påføre mer i løpet av en hel dag. Prisen er høy, men siden den er drøy i bruk, er den verdt pengene.

Beauty cycle Pink Pebble, kr.99,-
Dette er desidert blant våre favorittblusher! Blushen er lyserosa med et svakt skimmer i, noe som gjør at den passer perfekt både på dagen og til kvelden. Den gir et forsiktig uttrykk og en søt glød på kinnbena uten at man føler seg oversminket. Den lyserosa fargen passer både når man er solbrun og når man er lysere i huden. Prisen er fin og dessuten er den svært drøy i bruk.

E.l.f Rose Blush, Kr. 38,15
En mineralblush som gir deg akkurat nok rosefarge i kinnene til at du ser frisk og opplagt ut, selv på en trøtt dag! Mineralblushen er superlett og fin i konsistensen og den er enkel å klappe lett og fint på kinnene. Den holder pent gjennom en hel dag. Det er ingenting å si på prisen da dette er testens desiderte billigste blush, og vi kan trygt si at du får MYE for pengene her.

Barry M blusher, kr. 125,-
Med denne firkantede blushen følger det med en kost, som er som de fleste andre medfølgende makeupkoster - ganske ubrukelig. Bytter du den ut med en rund kost får du imidlertid et godt resultat med denne blushen. Fargen er knallrosa med masse pigmenter, derfor er det lett å få en fresh farge i kinnene uten å bruke for mye. Da varer den altså lenge, i tillegg til at den sitter godt på ansiktet gjennom hele dagen.

GloBlush duo Petunia, kr. 315,-
En fantastisk flott blush som virkelig frisker opp ansiktet. Den inneholder en lyserosa farge som er perfekt til å highlighte kinnbena, og en mørkerosa farge som kan legges i eplekinnene. Om du vil, kan du også blande de to fargene. Blushen gir en herlig glød og holder hele dagen. Prisen er høy og dette trekker ned siden blushen er liten og ikke blant de drøyeste i testen.

Body Shop Cheek Colour, Kr. 129,-
Dette er en vakker blush som gir deg en fin farge i kinnene. Blushen er lett å jobbe med, fargen er dus og blushen er myk i konsistensen. Den gir et fløyelsmykt ytre og en vakker glød. Prisen er suveren og blushen er blant de billigeste i testen. Man må ta på mer blush i løpet av en hel dag, men dette er en perfekt hverdagsblush.

Lancôme Tropiques Minérale Palette, 395,-
Dette er en lekker blushpalett som pynter opp badehylla. Blushen består av tre farger, som du blander sammen med kosten før du påfører den i kinnene. Dette er en fin blush dersom du ønsker et gyllen tone i kinnene, men vi savner den friske rosatonen vi gjerne vil ha. Når denne i tillegg er testens dyreste havner den litt ned på lista.

Loreal Studio Secret Duo Blush, kr. 169,-
Dette er en praktisk blush som er delt i to med en brun og en rosa farge. Det følger med en vinklet kost som skal bidra til å skape en illusjon av et smalere ansikt. Vi syns ikke dette fungerer tilfredstillende, og fargen blander seg heller ikke godt nok inn i huden. Prisen er super, men kvaliteten på blushen når ikke opp.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning