Vårtrendene som ikke forsvinner

Disse plaggene bør du investere i - du kan nemlig gå i de lenge!

Publisert Oppdatert
Ett av de beste shoppinggrepene du kan gjøre, for å skåne både miljø og lommebok, er å kjøpe tidløse plagg som varer lenge. Døgnfluemote er ikke trendy, gå heller for følgende:

Blazer

En figursydd blazer vil du alltid kunne bruke, og blazeren er noe av det hotteste du kan bruke akkurat nå. Når trenden modereres, kan du henge blazeren i skapet om du vil, du finner alltid fine anledninger til å ta den frem igjen. Tenk til tulipanskjørt, til dressbukser, til jeans, til en bykveld, til jobbintervju - det meste. En blazer med riktig snitt gjør at du ser både ser slank og elegant ut.

Svart og hvitt

Grått er hot i år, men mer tidløst er sort og hvitt. Den kule blandingen av svart og hvitt er nemlig en trend som kommer tilbake hvert eneste år, hver eneste sesong. I år er det zebramønsteret som er den store sort/hvitt-vinneren. Lag en mer diskret look ved å blande sort og hvitt selv. Vil du kaste deg på dyremønstertrenden kan du kombinere klassiske plagg med tilbehør i zebramønster. Et skjerf i halsen er alt du trenger!

Matrosmoten

Matrosmoten kommer som oftest i en eller annen form år etter år. Om du ikke allerede har hoppet ombord, er det på tide at du gjør det! Gå for hvite skjorter og vide seilerbukser, tenk striper på bomullstopper med en vid matroshals, tenk behagelige seilersko som ser kult ut til det meste. Men ikke overdriv, ett element per antrekk holder.

Økologisk bomull

Miljøvern er alltid in uansett! Så hvorfor ikke slå et slag for miljøet gjennom å velge klær laget av økologisk bomull? Økovennlig mote har blitt fantastisk de siste årene, du finner sofistikerte, romantiske, røffe og kule stiler. Flere kjeder, blant annet H&M og Gudrun Sjöden har egne økokolleksjoner.

En veske som sier sitt

Vi kvinner vil stort sett alltid være på jakt etter den perfekte håndvesken, og mange har vesker i alle regnbuens farger. Gå heller for en veske i nøytral farge, i god kvalitet. Den kan du ha i mange år, og er den i skinn vil den bare bli finere med årene. Alt du trenger er en sort og en brun hverdagsveske, og en mindre veske til fest.

Store cardigans

Boyfriend-stilen har etterhvert blitt svært godt mottatt i high fashion-industrien, og nå viser kvinnene i gata at de også har tatt grep om trenden. Den store cardiganen gir en avslappet stil og kan brukes på jobb såvel som i helgene på byen, perfekt å hive over seg på kjølige sommerkvelder.

Mørk denim

Mørke denimjeans passer til så godt som alle anledninger. Du kan bruke mørke jeans til jobben og til festen etterpå, det handler mer om tilbehøret som topp og sko. Dessuten er mørke jeans veldig flatterende på stort sett alle kvinnekropper.

Sandaler med reimer

Sandalene gjorde for alvor sitt innhopp tilbake i moteland i fjor sommer, og nå har de bestemt seg for å bli - lenge! Flate sandaler med reimer er kanonhot nå og i mange år fremover. De er tidløse, nøytrale og passer til det meste; kjoler, chinos, jeans, tights, shorts og piratbukser.

Ballerinainspirert

Mote har gitt femininitet et helt nytt uttrykk etter at ballerinaskoene kom på markedet for seks-syv år siden, i dag ser vi utrolig mye av både klær, sko og accessories som er ballerinainspirert. Ballerinatrenden er full av pene pastellfarger, lette stoffer, flørtende skjørt, lekre detaljer som frynser og flate sko. Å se søt og polert ut er alltid både tidløst og elegant!

Store solbriller

Det er noen år siden Paris Hilton spradet gatelangs i LA og lokket paparazzifotografene innpå seg med de store flueøynene sine, men nå er store solbriller kommet inn for å bli. Du kan dermed trygt investere i et gedigent par. Det beste er at undersøkelser viser at billigbriller beskytter like bra som dyre briller, så de trenger ikke koste flesk om du er mer opptatt av looken enn av merket. Blazer320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning