Varm OG fin

Deilige varmeplagg som faktisk er fine på!

Sist oppdatert
Vintertid trenger på ingen måte bety frysetid! Å sitte og hakke tenner, fryse fingre og tær av seg og være frossen døgnet rundt, skaper utrolig mye stress i kroppen og kan gi oss stive skuldre, som igjen fører til hodepine.

Se mange eksempler nedover i artikkelen!


Derfor er det viktig å kle seg etter været. Heldigvis er vi i Norden gode på vintermote. Vi har mange kreative og kule måter å kle oss tøft på selv når gradene kryper nedover.

Les også: Hot i riktig kåpe

Les også: Gangbart i kulda

Les også: Vintervarmt vern


Og noen av sesongens mest trendy plagg er faktisk supervarme og gode, så her er det ingen grunn til å være kald.

Poncho og cape

Ponchoen og capen er uten tvil sesongens mest trendy og dristige varmeplagg. Ikke bare kan du bruke plaggene som sexy yttertøy sammen med både jeans, dressbukse, kjole og skjørt - du kan også bruke ponchoen eller capen innendørs som en slags finere cardigan, spesielt de litt tynnere variantene. Superfeminint og edgy!



Strikkeplagg i fleng

Noe av det beste med vinteren er alle strikkeplaggene vi finner i butikkene. Du velger stilen du vil ha selv; enten tøff og rocka med store masker og "revnede" detaljer, søt og yndig i gammelrosa tettstrikk, tettsittende cardigan eller figursydd polo, eller hipsterpreg med oversized tunikagenser. Fargene kan du velge og vrake i.



Pologenseren

Og apropos pologenseren; sammen med ponchoen må dette sies å være plagget alle trendbevisste kvinner bør ha i klesskapet sitt denne sesongen. Med en touch av 60-og 70-tallet kan du dresse opp og ned poloen som du ønsker. Du finner mange typer pologensere, både de løse og ledige og de figurnære og nette. Det viktigste er halsen som rammer inn ansiktet og ikke minst varmer godt på kalde vinterkvelder.



Parkas

Parkasen kommer tilbake hver eneste vinter, og i år er intet unntak. Du trenger på ingen måte se ut som en stor snømann i den kraftige jakken. Du finner parkasen i mange søte modeller som er smale og nette uten at du fryser i dem. Funker helt perfekt både til jeans, dressbukse og kjole, med andre ord; til hverdag og fest.



Tykk strømpebukse

Elsker du å gå med kjole og skjørt sier det seg selv at du bør velge en tykk strømpebukse nå på vinteren. Det morsomme er at de tykkstrikkede strømpebuksene har kommet for fullt tilbake igjen i motebildet, så trendy er de at du faktisk kan rocke opp den glamorøse festkjolen din med et par tykke strømper. Det skaper en kul og leken kontrast til det nette - prøv selv!



Varme vanter

Det er rett og slett tullete å fryse på fingrene når vi har så mange søte, sexy og lekre vanter å velge mellom! Skinnhansker er glamorøst og frekt, men det er ikke alltid de varmer fingertuppene nok. Da er det lurere å gå for varme vanter.



Fuskepels

Fuskepelsen har gjort en ekte moteretur fra i fjor, og nå er fuskepelsen mer aktuell enn noen gang. Fuskepelsjakkene finner du i mange lengder, både som kåper, caper, små jakker og boleroer. Ikke bare gjør de hverdagen mer glamorøs og festantrekket komplett, de er også deilige og varme i kulden!



Tweedbukser

Er du lei av å fryse i jeans og synes at dressbuksene blir vel kalde? Da kan du gå for en litt varmere variant av buksen, nemlig i tweed. De er råstilige til det aller meste, og lårene blir faktisk varmere av dem. Rock dem opp med et par chunky ankelboots og du er klar for både jobb og fest.



Hals og skjerf

Tubeskjerfene er superaktuelle nok en gang, dessuten er de praktiske på mange måter. Foruten om å holde deg varm og god vil de faktisk sprite opp et kjedelig antrekk flere hakk hvis du velger riktig farge. En enkel måte å oppdatere looken din på.




PonchoogCape strikk Polo Parkas strmper Vanter Pels Tweed skjerf

Denne saken ble første gang publisert 08/12 2011, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også