Variere tightslooken

Tights og strømpebukser passer til absolutt alt. Slik varierer du looken.

Publisert Oppdatert
Foto: Topshop

Tights og strømpebukselooken eksploderte i 2009 og den behagelige trenden kommer heldigvis til å fortsette gjennom hele dette året.

Og akkurat som med jeans og vanlige bukser, kan du også variere stilen og looken din med både tights og strømpebukser. Ikke bare finner du de i utallige varianter, teksturer, farger og mønstre, du kan også parre de med så og si hva du vil.

Mer enn svart

Svart og mørker farger på bena er selvsagt flatterende i og med at det får deg til å se slankere og nettere ut, men husk på at det finnes flust av andre farger å velge i mellom, når det går mot lysere dager kan det også være fint å variere med grått og hvitt på bena, også brunt og beige.

Knestrømper til

Du behøver ikke være syv år på barneskolen for å gå med knestrømper! Dette er en kul og annerledes måte å variere tightslooken din på, du finner knesokker i alle farger, med knytting og mønster. For å unngå den uskyldige looken kan du rocke de opp med ankelboots.

Lag på lag

Hvis du en dag velger å gå i et miniskjørt, skal du kombinere dette med en tykk tights. Looken blir ekstra tøff med lårhøye sokker som kryper over knærne dine. Vil du være ekstra edgy kan du toppe det hele av med noen røffe leggvarmere og dine favorittpumps eller boots.

Hullete tights

Du ser de over alt for øyeblikket og trenden vil vokse seg større og større. La deg inspirere av Rihanna og Lady Gaga og riv hull i tights, strømpebukser og leggings. Du velger selv hvor mye du ønsker å rive opp, om du vil ha system i kaoset eller bare la det se tilfeldig ut. Poenget er at dette skal være en rocka look, så dra heller på byen enn på jobben med hullete tights. Det passer med en slitt jeansshorts over og et par med slouchy boots og en enkel boyfriendblazer til.

Sexy hofteholder

Hvis du har lyst å avsløre din indre sexgudinne, kan du gå for tynnere strømper som holdes oppe med hofteholder. Har du en kort minikjole, et miniskjørt eller shorts på deg, er det frekt og sexy om strømpeholderne viser nedenfor. Her må du også tenke anledning, og ikke minst hva du selv kler og føler deg komfortabel i.

Under blyantskjørt

Til ditt trange, sexy blyantskjørt kan du gå for tykke og strikkede strømper som holder seg oppe med selvklebende bånd. Det er umulig å se hvor de ender under skjørtet. Praktisk og elegant.

Fokus på ankler

Akkurat som opprullede bukser ble en hit for snaue to år siden, fortsatte fokuset på ankler i form av ankelboots,kortere bukser og til og med ankelsokker. Du må gjerne mikse opp stilen din med et par sokker som rekker deg over anklene utenpå strømpebuksen din. Gå for litt kraftige pumps til.

Blank og metallic

Blanke tights i gråtoner vil ta over catwalken i gata om ikke så lenge. Vi fortsetter å elske svarte skinntights, men vil du være supertrendy skal du gå for blanke, grå tights.

Mønstrete ben

Rett ut ryggen og gå høy og stolt fremover med skrikende mønstre på bena, enten du velger dyreprints eller grafiske mønstre. Hold resten av looken nøytral for balanse.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning