Vårens trendy tilbehør

Følg moten med disse lekre godbitene!

Publisert Oppdatert
Foto: Sko og solbriller fra TopShop, halskjede fra Forever21, skjerf og veske fra H&M.

Hvis du ikke har råd til å fornye hele klesskapet ditt, kan du uansett være trendy i vår. Det gjør du enkelt ved å fokusere på tilbehøret!

1. Tresko

Kanskje du fnyser av det, men ja - treskoene er tilbake i motebildet! Chanel viste frem tresko på sin catwalk, det samme gjorde Miu Miu, som oppfordrer kvinner til å bruke dem til alt. Du finner tresko med litt mykere såler også slik at de ikke er så vonde å gå i.

2. Elegante hæler

Foretrekker du skyhøye hæler fremfor klumpete sko, finner du også det denne våren. La deg inspirere av Manolo Blahnik og skaff deg et par lekre hæler. Det kan lønne seg å gå litt opp i pris dersom du skal ha skyhøye hæler, kvaliteten henger i mange tilfeller sammen med kvaliteten.

3. Veskebagen

Den praktiske vesken er tilbake denne våren! Nå kan du ha begge hendene fri, og vesken kan sitte godt på skulderen din, eller på skrå over kroppen din. Perfekt i kombinasjon med blazeren, korte skinnjakker eller lange, store t-skjorter med tights og flate keds til!

4. Mini-stilletten

Fælt for noen, fantastisk for andre - de mellomhøye hælene er tilbake! Husker du de enkle pumpsene som moren din gikk med på begynnelsen av 90-tallet? Tro det eller ei, de er tilbake! Vesentlig mye enklere og tryggere å gå på enn de skyhøye hælene og de passer veldig godt til korte skjørt eller opprullede 501-jeans.

Les også: Retro solbrillemote

Les også: Slik blir du festfin5. Sommerstøvletten

Du behøver aldeles ikke gi slipp på støvletter selv om været blir varmere. Nå finner du nettere ankelboots uten fôr, som strekker seg rett oppunder anklene. Perfekte til tights! Vil du ha en mer avslappet look, kan du hente frem de vide bikerbootsene fra i fjor, de gjelder fremdeles! Gjør looken feminin med å kombinere støvlettene med minikjoler eller til og med shorts.

6. Vårskjerf

Liker du å ha noe i halsen? Fortsett gjerne med det utover våren, men la skjerfet være tynnere og nettere i stoffet. Gå gjerne for store varianter, mønstre du skal se etter er tribale prints, eller helt enkle, hvite sarongaktige skjerf.

7. Rumpetasken

Helt seriøst! Louis Vuitton sendte av gårde sine modeller på catwalken med rumpetasker! De er jo helt klart praktiske, men det er gjerne en tilvendingssak å integrere en slik en i basisgarderoben din¿.

8. Capsen

Den er også tilbake! Kjendiser bruker capsen for å gjemme seg, men den kan også gjøres ganske kul sammen med matchende farger i antrekket samt noen kule solbriller.

Les også: Vidunderlige vårjakker

Les også: 10 under 300,-

Les også: Norsk vårmote9. Sporty solbriller

Apropos solbriller - i år er retrotrenden som gjelder. La deg inspirere av for eksempel Lady Gaga og sen 80-tallsstil. Velg deg et par fargerike, men enkle briller.

10. Krystallsmykke

Du skal så absolutt skinne til våren, og juvelene trenger ikke å være ekte. Skaff deg et stort, modig og nesten litt vulgært "krystall"-smykke, og du kan gjøre hverdangsantrekket glamorøst, og hverdagsantrekket noe litt utenom det vanlige. sko799-325-300x200 Clarks849kr-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning