Vakre lepper

Finn frem shiny lipgloss med rosafarge og sats på sexy lepper til våren.

Publisert Oppdatert
Årets store leppetrend begynte allerede i fjor med såkalte nude-farger. Naturlige rosatoner, hudfarger og ferskenfarger gjelder for leppene også i år.

Kvinneguidens makeupekspert og makeupartist, Mette Langseth, forteller at de absolutt hotteste leppefargene denne våren enda er ulike ferskentoner og de lakserosa fargene.

- Du kan også ha helt naturlige, beige lepper som alltid er en sikker vinner. Om du er usikker på hvordan du skal sminke deg denne våren, så vil jeg anbefale deg å gå for en strålende hud, litt eyeliner og mascara, og mest fokus på leppene, sier Langseth til Kvinneguiden.

Nude-looken gjør seg godt sammen med sotede øyne, looken er sexy og forsiktig på samme tid og skaper en spennende balanse i ansiktet. For en kul effekt kan du for eksempel legge litt foundation eller concealer på leppene før du påfører en beige leppestift eller litt gjennomsiktig gloss.

For naturlige, saftige lepper kan du også bare bruke en lipgloss tilsatt en lys, svak farge. Fordelen med denne stilen er at den får deg til å se ung og fresh ut, og den funker flott om våren og sommeren når man vil se mest mulig naturlig ut.

Eller..

Dersom du ikke føler at denne lyse, naturlige stilen funker så bra på deg, er det alltids lov å gå helt motsatt vei!

For dype, røde 50-tallslepper, er det derimot viktig å ikke bruke for mye tid på øyensminken. Vær samtidig forsiktig med kraftig rouge i kinnene da dette kan bli vel mye på en gang. Når du legger rød farge på kinnene er det viktig å være nøyaktig, så sørg for å ha god tid. Du kan også med fordel først bruke en lipliner i samme farge som stiften, for å forhindre at leppestiften flyter ut.

Synes du at en dyp rød farge blir feil på deg, kan du bevege deg over på en skarpere rosatone for en litt yngre og mer leken look. Knallrosa lepper er lekkert til brun hud!

Vil du ha farger på leppene, men liker det subtilt, kan du også prøve deg med brune jordfarger, som sammen med andre naturnyanser er en stor hit denne sommeren. Nude rosa

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning