Vakker i vær og vind!

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige skjønnhetstips!

Sist oppdatert
Regnet gjør håret krusete, sminken renner og huden er blek. Fortvil ikke; du kan fremdeles se bra ut!

Vakker i regnet!

Du behøver ikke se ut som en slapp, grå løk selv om været er grått! Ta en kikk på følgende tips fra diverse skjønnhetseksperter:

  • Bruk en hvit paraply. En hvit paraply reflekterer litt lys på ansiktet ditt, noe som får huden til å se mykere ut.

  • Kvitt krusehår. Du får kjøpt friss-serum på frisørsalonger. Trikset er å påføre litt serum i vått hår. Paul Mitchell Gloss Drops anbefales av stylist Jonathan Antin.

  • Grått vær gjør omgivelsene mørkere. Kompensere derfor med en glødene fuktighetskrem som inneholder litt farge og en ferskenfarget lipgloss, råder Beyoncès sminkør, Mally Roncal.

  • Bruk farger. Selv om høstens motefarger heller mot grå og naturlig, skader det ikke å legge en himmelblå eller gressgrønn øyenskygge. Variantene med skimmer ser fantastiske ut!

  • Bølgete hår. Fuktig vær hjelper til å krølle håret, dette er et fint alternativ til hverdagens slette hår. Investere i en krølltang og nyt en ny look i ny og ne!

  • Nødløsning. Om det plutselig skulle pøsregne og rote til håret ditt, skal du komme deg inn på et toalett og bruke håndtørkeren på det! Gni litt gele, håndkrem eller lipgloss på hårtuppene for å knipe sammen flisete hår.



    Kilde: cosmopolitan.com

Denne saken ble første gang publisert 03/10 2007, og sist oppdatert 01/05 2017.

Les også