Vær en naturlig skjønnhet

Sterke øyenskygger er hot, men nå skal huden være så naturlig som mulig!

Publisert Oppdatert
Om sommeren er det deilig å slippe så mye foundation, det er lett å få farge i ansiktet og man føler seg mer naturlig. Men, selv om solen er på vei bort, kan du fremdeles beholde den naturlige gløden i høst.

Lysreflekterende produkter

De fleste kvinner ønsker en naturlig vakker hud uten foundation-utseende, mange blir også fristet til å bruke solarium om høsten for å få den perfekte gløden, til tross for at man vet at det er skadelig for huden.

Lenge har det vært vanskelig å finne produkter på markedet som kan hjelpe deg som ønsker den strålende, perfekte sommerhuden som varer hele høsten og som samtidig gjør det unødvendig å bruke foundation, men flere kosmetikkgiganter lanserer nå sine løsninger på dette.

Undersøkelser viser at kvinner i aldersgruppen 20-35 er moderne kvinner som tar vare på huden sin og har faste hudpleierutiner. Vi vil ha et friskt og sunt utseende og alltid ha flott hud.

Så hva kan man gjøre for å få huden alle streber etter? I dag finner vi flere og flere lette fuktighetskremer med lysreflekterende og pleiende formler som glatter ut de små uregelmessighetene samtidig bevarer den naturlige hudfargen.

Grunnen til at flere og flere ledende produsenteren velger å inkludere lysreflekterende pigmenter i sine produkter, er at de fremhever hudens naturlige utstråling og forbedrer jevnheten ved at de sprer lyset, som en optisk illusjon. Disse pigmentene er rene mineralpigmenter og får huden til å gløde!

Prøv dette

Mineralsminke har de siste årene eksplodert rundt om i verden, og nå ser vi også at fuktighetskremene skal føles mest mulig naturlig på huden.

Dersom du ønsker å dekke til ujevnheter, er lett mineralpudder for eksempel fra ledende merker som I.d Bare escentuals og Glo minerals som er perfekte for et mest mulig naturlig resultat. Du kan også blande inn din favorittfoundation med fuktighetskrem for et mer naturlig resultat.

Fuktighetskremer som Nivea Natural Beauty er også en lett fuktighetskrem som inneholder lysreflekterende pigmenter og som passer til daglig bruk.

Disse egenskapene oppnås gjennom den spesielle kombinasjonen av riktig mengde av de ulike råstoffene. Det er mange uavhengige aspekter som i kombinasjon resulterer i et enestående synlig resultat og en rask absorpsjon av formelen. Ved regelmessig bruk vil kremen tilføre fuktighet som varer lenge.

Vakker320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning