Trendene du skal passe deg for

Selv om det er på moten, er det ikke sikkert det funker på deg..

Publisert Oppdatert
I år ser vi mye kontroversielt i kles-og skobutikkene, du kan virkelig kle deg for å skille deg ut - og det er vel og bra!

Det som er mindre bra, er når man glemmer hva man kler. Det viktigste er at det passer deg, så sørg for å ha hovedfokuset på det som kler deg, deretter kan du tenke trender.

Her er trendene du kan bomme kraftig på:

Jumpsuits

Dette er en veldig kul og morsom trend, MEN den funker absolutt ikke på alle! Har man litt større rumpe eller kraftige lår vil dette fremheves i en jumpsuit. Du har ikke noe å 'trekke ned' over partiet du har mest komplekser for, så hvis du ønsker å gå med jumpsuit, sørg for å velge en variant som sitter løst på deg dersom dressen er fotsid.

Ellers er det tryggeste å velge en kortere shorts- eller kaprivariant og bruke den sammen med gladiatorsandaler.

Neonfarger

En rå trend som bør brukes med selvtillit! Vi hyller alle som ønsker å stikke seg frem, men dersom du er sjenert og ikke så veldig glad i oppmerksomhet, er dette trenden du bør vurdere nøye før du kaster deg på.

Dessuten kan neonfarger stjele mye farge fra huden din dersom du ikke velger riktig farge. Neongrønn kan for eksempel få huden til å virke grønnlig og gul.

Hullete jeans

Hollywoodstjernene har gått for trenden over lengre tid, men hvis du digger denne trenden, bør du virkelig sette deg inn i hvordan du kombinerer den med annet tilbehør. Bruker du hullete jeans, style de med høye hæler, en løs topp, for eksempel i silke, og mye smykker. Samtidig skal det nevnes at denne trenden er plukket opp av mange tenåringer og hvis du vil kle deg litt mer modent, er kanskje ikke hullete jeans førstevalget.

Kraftige gladiatorsandaler

Du finner gladiatorsandaler i alle varianter i år, og den vanlige sandalversjonen kler alle. Typen du skal være mer bevisst på er sandalene med kraftige reimer som snøres oppover leggene. Dette vil fremheve leggene dine, og passer dermed best for de med smalere legger.

Sigarettbukser

Skinnyjeans ser fantastisk ut dersom du har de riktige proporsjonene. Du trenger ikke være syltynn, men trenden funker best dersom du har en fin balanse mellom øverste og nederste del av kroppen din. Er du bredest på den nedre delen av kroppen, er det ikke sikkert at skinnyjeans er riktig trend for deg.

Harembukser

Det handler mye om det samme med harembuksene som med jumpsuiten; trenden kan lett bli helt feil på deg. Skrittet kan bli for vidt og dersom du ikke kombinerer med en chic, figurnær overdel eller riktige sko som sandaler eller pumps, er det fare for at harembuksene gjør mer vondt enn godt for deg. Dessuten fremhever også disse buksene hofte-og rumpepartiet og setter fokuset rett på ditt bredeste parti.

Gule klær

Gult er i vinden som aldri før, her gjelder litt av det samme som med neonfarger - du tiltrekker deg oppmerksomhet. Er du komfortabel med det, er dette selvsagt kjempebra! Men mange gjør den glippen at de matcher for eksempel dusgul med hvitt, noe som gjør at de gule partiene bare ser ut som en skitten hvitfarge. Kombiner heller gult med for eksempel svart, brunt, plommefarger eller kongeblått.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning