Topshop for nordmenn!

Det har lenge versert rykter om at Topshop skal åpne i Norge, men nå kan norske handlelystne i alle fall handle i nettbutikken!

Publisert Oppdatert
Topshop og Zara har vært to av de største attraksjonene når norske shoppelystne er på ferie i utlandet. Zara har som kjent etablert seg her i landet, men Topshop har frem til nå vært forbeholdt de på reisefot.

Topshop har siden starten i 1964 åpnet over 400 butikker verden over. Flaggskipet i Oxford Street i London regnes for å være et av Storbritannias beste varehus for shoppeglade fashionistas, og vareutvalget spenner fra sko og smykker via klær til parykker og til og med godteri og interiørartikler.

Butikken er også kjent for den store vintage-avdelingen, og kjeden er som H&M kjent for å knytte til seg gjestedesignere. Desidert mest kjent er Kate Moss, som har laget 10 kolleksjoner. Også den norske designere Siv Støldal har fått presentert sin design i Topshops butikker, da hun i 2006 lanserte en herrekolleksjon for kjeden.

Nettbutikk for Norge

Topshop har satset på nett lenge, og selv om nettbutikken ikke kan skilte med helt det samme utvalget som de største fysiske butikkene finner du det meste - også Kate Moss-kolleksjonen. Prisene ligger hakket over de helt billigste kjedene vi er vant til, men noe under kjeder som for eksempel Oasis og Warehouse. Fraktkostnaden for pakker til Norge er på £5, og det loves levering innen 7 arbeidsdager.

Mange spekulerer i om nettbutikkens Norgeslansering er et tegn på at vi også får fysiske butikker her til lands, men dette er foreløpig ikke bekreftet.

1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning