Til de shoppingavhengige!

Lei av finanskrisen? Her har du noen grunner til hvorfor du skal nyte shoppingen!

Publisert Oppdatert
Du kjenner følelsen; å gli ned i de perfekte jeansene som får rumpa til å se ut som en sprettball, korallgenseren som fremhever øynene dine, den blå jakken som slanker midjen din tre kilo, vesken som får deg til å se eksklusiv ut og støvlettene som gir deg Naomi Cambell-ben herfra til himmelen!

Nyt shoppingen!

Er det rart at vi kvinner har behov for å fornye oss?? Shopping er ikke bare nødvendig - det er rett og slett en hobby, en sport, en livsstil, et must! Det triste er at dette raskt brenner hull i lommeboken din, men kan du ikke bare få nyte de gode følelsene i fred?

I dag har filmen "Confessions of a Shopaholic" premiere på kinolerretet, i den sammenheng gir vi deg noen morsomme tips som kan hjelpe deg på veien til å elske det du har kjøpt deg - helt uten dårlig samvittighet!

De enkle ting

Om du har gjort et herlig kupp, er den beste måten å feire dette på ved å vise det frem med èn gang! Kle på deg de nyinnkjøpte herlighetene sammen med et stort smil! Invitere med deg venninnene dine som vil være lykkelig på dine vegne og elske din sans for mote. I tillegg vil de feire kuppet ditt ved å be deg om et lite 'moteshow', så øv deg på en real catwalk-gange på fortauet!

Fullstendig avslappende

Hva gjør du dersom kaldt vær eller vonde føtter holder deg innendørs og hindrer deg fra shoppingen? Her har du en perfekt mulighet til å nyte ditt eget selskap. Etter at du har sjekket om det grønne skjerfet passer sammen med de nye lekre skoene, tapp i badekaret, tenn noen duftlys og skap din egen skjønnhetssalong. Ta gjerne med deg en god bok, et glossy magasin, slapp av og les om enda mer mote!

Det lille ekstra

For deg som ikke er redd for å strekke litt på budsjettet, kan vi foreslå noe litt mer luksuriøst og oppløftende etter en shoppingopplevelse! I fotstegene til Jessica Alba som ble observert på spa i LA, kan du for eksempel nyte å bli bortskjemt og besøke en salong for en skikkelig manikyr og pedikyr-time? Kanskje ikke et alternativ for alle, men det kan passe til spesielle anledninger som før en bursdagsfeiring eller et bryllup.

Eller hva med å planlegge en hel venninnehelg sammen? Avtal i god tid, slik at alle har både tid og penger til å delta. Begynn dagen med en runde i butikkene, tilbring ettermiddagen på spa, og avslutt med en herlig natt på hotell. shop-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning