Syv hotte skotrender

Det er så utrolig mye å glede seg over i høst!

Publisert Oppdatert
I høst er det et par skotrender som merker seg ut mer enn andre, men du har likevel mye å velge i.

Lårhøyt

Vi har nevnt det før og vi sier det igjen - lårhøye støvletter er en av sesongens hotteste trender. Trenden startet for et par år siden og tar fullstendig av i år. Så er du en ekte fashionista er det helt nødvendig å gå til anskaffelse av et par lekre, nye boots. Husk på å holde resten av antrekket enkelt.

Nagler og strass

Vi har også tidligere nevnt at detaljer som nagler og strass er et absolutt must på skoene denne sesongen, da særlig på ankelboots med solid såle. Looken er edgy og rocka og gir de fleste antrekk en ekstra piff. Syns du dette blir for voldsomt kan kanskje et par ballerinasko i neonfarger være noe for deg?

Søte sløyfedetaljer

Sløyfer og søte, feminine bånd på pumps med skyhøye hæler, kilesåler eller platåsåler, er knallkult i høst. En look som passer spesielt godt på jobb.

Leopardmønster

Det er et absolutt must å skaffe deg minst ett plagg med skikkelig grafisk mønster, og leopardmønster er det hotteste av det hotte. Ekstra pluss i boken får du hvis du velger leopardpumps; de er helt rå til alt fra skinny jeans og svarte tights og til enkle kjoler!

Platformsko

Du merker sikkert at flere og flere kvinner sverger til kilehælen i høst? Det er fordi kilehæler og plattformsko er å finne i alle varianter, både høye og lave. Kilehælsko er mer behagelige enn stiletter, men er minst like elegant til både kjoler og bukser.
  • 5 plagg i høst!
  • Ekspertens motemusthaves
  • De viktigste trendene!


  • Fløyelpumps

    Luksusmaterialer hører med når partysesongen nærmer seg med stormskritt. Og hva er vel ikke bedre da enn å velge seg et par fløyelpumps til julebordet og nyttårsaften? Eller selvsagt til å gå på byen med? For en mer avslappet look kan du kombinere skoene med jeans.

    Rysjer i lange baner

    I høst er 20-tallsstilen hot på klesfronten, det som er spesielt er også den Victorianske 1900-tallsstilen på skoene. Vi ser pumps og støvletter som er pyntet med rysjer rundt ankler, på sidene og oppover langs bena. Vil du gå for denne typen stil, er det lurt å holde resten av antrekket enkelt. Kombiner gjerne med jeans for å unngå å bli for sukkersøt.
lrhyt-lillevinkel220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning