Store favoritter

Med disse smykkene er ingen plagg kjedelige!

Publisert Oppdatert
Har du en kjole eller bluse du er glad i og bruker mye? Noen plagg forblir favoritter og følger med i garderoben sesong etter sesong. For å gi yndlingskjolen enda litt lengre levetid bør du satse på store, lekre statementsmykker.

De er perfekt tilbehør til de enkle, men flotte plaggene vi aldri blir lei.

Stort, men enkelt

Et stort smykke tar mye av oppmerksomheten fra antrekket ditt. Det gjør at plagg raskt får helt ulike uttrykk når du kombinerer dem med ulike statementsmykker. Perfekt hvis du har enkelte plagg du føler deg bra i, men som du ønsker å variere.

Les også: Lysere tider

Les også: Ikke pakk bort julekjolen

Les også: Skjerf degHar plagget ditt detaljer i halsen kan et stort armbånd være flott. Det er viktig at det store smykket ikke må konkurrere med detaljene i kjolen eller blusen. Har du derimot en utrigning som er enkel, vil et stort kjede eller øredobber være perfekt følge.

Fargemiks

Mange av sesongens store statmentskykker kommer i sterke farger som oransje, grønt, blått og gult. Er du vanligvis redd for farger kan disse variantene gi deg en ypperlig sjanse til å tilføre litt farge til antrekket.

Ikke vær redd for å mikse farger. Har du for eksempel en sort kjole med røde detaljer kan et armbånd med gule stener være det lille ekstra som setter prikken over i'en.

Hent gjerne det røde eller gule igjen i en annen detalj som i sko eller veske for å skape et mer helhetlig uttrykk.Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning