SOS-skjønnhetstips

Om eyeliner, svetteflekker, maskara og fuktighetskrem. Tips her!

Publisert Oppdatert
Det kan være greit å ta med seg et skjønnhetstips eller tre på ferie.

Her får du noen!

For hele neglebånd

Unngå at neglebåndene dine blir tørre ved å bruke en god håndkrem hver dag. Jo tørrere huden rundt neglene blir, jo mer løs hud blir det. Da blir det lettere å rive opp og få sår. For ekstra fukt kan du bruke en god negleolje om natten før du smører hendene inn med en fet og god krem, for eksempel en som inneholder shea-smør.

Unngå stygt hår i stygt vær

Hvis det plutselig kommer et kraftig regnskyll og du ikke har paraply, kan håret lett bli en eneste stor floke. Et triks er å tørke håret ditt med tørkepapir! Klem ut vannet i håret med papiret, deretter jobber du inn litt mousse for volum for å få tilbake litt struktur.

Sesongbetont fuktighetskrem

I Norge kjenner vi på de fire sesongene, og huden får gjennomgå. Om vinteren kan det være lurt å bruke en litt kraftigere fuktighetskrem i ansiktet, men nå som det er så varmt, er det best å bruke en ansiktskrem uten olje som føles lett på huden. Det er et pluss dersom kremen inneholder solfaktor.

Forby svetteflekker

For å unngå svetteflekker under armene er det først og fremst viktig å bruke en god deodorant. Hvis det enda ikke funker, kan du bruke en tynn bomulls-t-skjorte under toppen din, naturfibre absorberer fuktigheten.

Unngå maskarasøl

Syns du det er lett å kline til med maskaraen når du påfører de nedre vippene? Forsøk å bare bruke tuppen av koster når du påfører fargen. Deretter bruker du en tynn minikost uten farge for å skille vippene.

Perfekt eyeliner

Enten du bruker flytende eller fast eyeliner, det er viktig å få streken rett og så nær vippekanten som mulig. Bruk en mørk kremeyeliner og en liten stiv kost for å komme helt inntil vippene dine. Om du er ustødig på fingrene kan du bruke en kort blyant med en spiss tupp for en rettere strek. Alternativt kan du spørre en venninne om hjelp, det er som regel mye lettere på andre!

Kilde: Cosmopolitan.com Ansikt320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning