Smink deg glødende

Dette er den perfekte måten å sminke seg på i sommersolen.

Sist oppdatert
Har du lyst å lære deg å sminke deg slik at din naturlige glød kommer skikkelig frem? Det er ikke mange hjelpemidlene du trenger, og looken er perfekt på sommeren.

Sølv og bronse

Det er bare tull at man ikke skal blande varme og kalde farger. Å blande kalde og varme metalliske farger, for eksempel sølv og gull, kan se fantastisk ut hvis det gjøres på riktig måte.

Den engelske makeupartisten James Kaliadros beskriver hvordan man kan sminke seg strålende vakker.

Les også: Dette kan ødelegge for huden

Les også: Lær deg makeuptriksene



  • Inspirasjon kan være Kate Moss fra tidlig på 90-tallet da hennes stil ble forvandlet fra guttejente til vakker og feminin.
  • Du skal sminke deg på de stedene i ansiktet hvor du trenger det mest og holde resten av ansiktet bart.
  • Etter fuktighetskrem og primer, påfører du foundation hvor du ønsker å dekke mest - husk; bare et tynt lag. Du kan gjerne bruke en lett variant som ikke dekker så mye, og har du en jevn hud kan du kun
bruke en base med highlightereffekt, for å gi huden glød.
  • Deretter bruker du en stor kost og påfører et bronseskimrende solpudder forsiktig og lett i kinnepler, på kinnben, neseryggen, haken og lett i pannen. Sørg for å velge en farge som passer huden din, et for mørkt pudder kan få deg til å se oransje eller skitten ut.

Les også: Slik legger du perfekt rouge

Les også: Dette gir nydelig blikk

Les også: Perfekt skimmerskygge



  • Deretter tar du en sølvskimrende highlighter og legger øverst på kinnbena, i amourbuen på leppene og helt innerst i øyekroken og gjerne halvveis under nederste øyenvipper.
  • Legg deretter en bronsefarget kremliner videre under øynene og gjerne litt på våtkanten.
  • Avslutt med to lag brun eller svart maskara, blank eller rosa lipgloss og form gjerne brynene dine med blank bryngelé.


  • Kilde: Elle.com
1 1 1

Denne saken ble første gang publisert 31/05 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også