Slik skal håret være nå!

Med våren kommer det lyse håret for fullt inn i trendbildet igjen.

Publisert Oppdatert
  • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
  • De fleste blir litt lysere i håret når våren og sommeren, og hvis man vil hjelpe naturen litt på vei er en naturlig look veien å gå. Det kan Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll opplyse om.

    Gult er ukult

    - Hjemmefarging og gule farger er ut. Gyldne honningfarger og sandfarger er kjempefint til de som ønsker en varm farge, sier Sølvi.

Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

Ønsker du den absolutte glamourlookken skal du gå for striper.

- Lyse striper eller highlights er hot, men de skal være tynne slik at det blir et spill i håret. Vi legger ofte flere lysfarger sammen slik at det blir en levende farge selv om det er lyst, forteller frisøren.

Hverdagsstyling

Vil du ha noen lette stylingtips som du kan bruke i hverdagen, mener Sølvi at saltvannspray er bra for å lage volum i håret.

- Dette er et utrolig enkelt produkt! Men også Backcomb in a bottle fra Sexy Hair er lur å ha med på trening. Da kan du spraye den ved røttene når du er ferdig å dusje, den får du mye volum av, som tupering på boks, anbefaler Sølvi.

Frisøren mener også at du kan trikse og style med en fønbørste, særlig på dager hvor du ikke orker eller kan vaske håret.

- Fønbørsten blåser luft inn i håret og lager flott volum, sier Sølvi.

- Ellers er flettebånd eller andre hårbånd eller skjerf kjempefint i hverdage, sier frisøren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning