Slik får du en sofistikert stil

Av og til er det en hårfin linje mellom sexy og vulgær. Vi gir deg tipsene!

Publisert Oppdatert
Foto: Blazer TopShop£55, Sko Nelly.com 299kr, Kjede TopShop £16, Armbånd Nelly.com 39 kr, Skjørt Vero Moda 299.95 Kr, Jeans Vero Moda 549.95 Kr.

Mange kvinner misforstår dessverre hvor grensen går mellom å kle seg sexy og sofistikert fremfor vulgært og upassende. Poenget er at hverdagsklær ikke behøver å være grå og kjedelige selv om man kler seg stilfullt.

Stilen

En smal linje er som regel alltid flatterende på kvinner, uansett om man har mye eller lite former. Du trenger ikke gå for ettersittende plagg, men velg antrekk som følger kroppens naturlige former. Nå kommer blazeren i en mer skreddersydd form som viser frem siluetten din. Ikke bare er blazeren stilig, den gir deg også en flott fasong samtidig som den vil pynte opp et enkelt antrekk med jeans, tights, kjole eller skjørt.

Med en blazer kan du også gå fra dagtid til kveldstid og se like stilig ut.

Les også: Bruker du feil jeans?

Les også: Den allsidige blazeren

Les også: Herlige sommerkjolerBruk blazeren over en sommerkjole eller jeans med en singlett, kombinere den med et stort og chunky halskjede og et par høye hæler med åpen tå, eller kilehæler. Et par skinny jeans vil forlenge bena dine - og vips, så er du klar for kvelden!

Er du mer komfortabel i flate sko, se etter ballerinasko som viser frem litt av tærne dine, eller bruk sandaler. Som vesker er også flate sko mye mer festlige i morsomme farger som gull eller sølv, med dyremønster eller søte detaljer som strass eller sløyfer.

Sexy look

For en sexy look bør jeansen være smal, men det betyr ikke at du må gå i åletrange jeans. Jo mørkere denim, jo mer pyntet og sofistikert ser du ut. Hvite jeans er lov om sommeren, og tenk at jeansen skal forme seg rundt kurvene dine, ikke skvise de flate.

Vil du gå med jeans på fest, kan du gjøre de mer glamorøse sammen med en søt bluse som passer hudtonen din. Topper som viser frem skuldrene dine er sexy og feminine, det samme er topper med løse flagreermer og V-hals.

Tilbehør

Ikke glem tilbehøret, dette kan nemlig gjøre hele antrekket ditt. Sko, veske og smykker uttrykker humør og stil, til og med din personlighet! Tenk farger som matcher deg og klærne, eller hold smykkene enkle i gull- eller sølvfarger. Du kan også velge ut en ting som skal "stå ut" blant resten av tilbehøret, for eksempel en stor ring, mye armbånd på ene armen, et stort halskjede eller store og lange øreringer.

Kilde: Ivillage.com, Cosmopolitan.com, style.com Topp-Nelly.com-NOK-299-220 Sko-Nelly.com-NOK-849-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning