Slankende frisyrer

Rundt ansikt? Få frem dine beste ansiktstrekk med disse frisyrene.

Publisert Oppdatert
Hvis du aldri er helt fornøyd med hvordan håret ditt rammer inn ansiktet ditt skal du vite at en skikkelig klipp kan få deg til å se ut som en helt ny person!

Hvilken frisyre du kler best avhenger av om du har et kantet, ovalt, smalt eller rundt ansikt. Det kan derfor være lurt å få hjelp av frisøren, som kan hjelpe deg med skape en illusjon av å være smalere.

Lag på lag

Det handler altså om å få frisøren til å gi deg den riktige klippen. Lag på lag-klipp gir ansiktet en smalere og slankere look. Unngå bob og en-lengde-frisyrer, dette får ansiktet ditt til å se rundere ut.

Lang pannelugg

Hold panneluggen din lang og lett, og legg den til siden. En tykk og fyldig rett pannelugg skaper en horisontal linje over ansiktet, dette gjør at ansiktet ser mer fyldig ut.

Høyt hår

Hårfrisyrer som skaper høyde, vil umiddelbart gi ansiktet ditt en smalere og nettere look. For å oppnå dette, skal du gå med håret ditt halvt satt opp med litt hår hengende ned. Fikse det enten i en rufsete ball med fliseklemmer, eller i en høy hestehale med litt hår hengende ned.

Riktig skille

Ikke lag skillet ditt på midten. Sideskille vil kamuflere fyldige kinn og ta fokuset bort fra ditt runde ansikt.

Striper

Få frisøren din til å legge i et par striper i håret ditt for å 'slanke' ansiktet litt. Når frisøren setter striper rundt ansiktet ditt, er det lurt å satse på litt lysere striper rett over pannen. Dette vil skape en illusjon av en tynnere ansiktsform. blond2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning