Skjønnhetsekspertens bli-ny-tips

Hvordan fresher du opp utseendet uten at du føler deg ukomfortabel?

Sist oppdatert
Det er gøy å prøve noe nytt, men det er lett å falle tilbake til det man føler seg mest bekvem med. Vi har derfor spurt Julie Christine Botnen, skjønnhetsansvarlig hos Det Nye, hvilke enkle råd hun har til dem som ikke liker for mye sminke.

Les også: Bli så vakker som du kan være!

Les også: Lekker lilla

Les også: Få vakre øyne

- Det viktigste er en god fuktighetskrem slik at huden ser fuktet ut og har det bra. Husk også mye vann og omega 3,6 og 9 for den aller fineste huden, poengterer skjønnhetseksperten.

Her er Julies fem tips som de fleste kan ha god nytte av:

1. Maskara
- Åpne og definerte øyne er alltid fint. Har du lyse vipper og lyse bryn går det fint an å bruke brun maskara. Man ser utrolig opplagt og pen ut med litt maskara, synes Julie.

2. Rouge
-En frisk farge i kinnene i disse kalde vinterdager dager er fint. Rouge gir både glød og shine til et ansikt. Husk å legge den på kinnbeinene for en frisk og lekker look.

3. Lipgloss
- Eller leppestift i lyse farger. En blank munn med en frisk farge er noe alle kler. Her kan man velge den fargen som man liker best. For de som ikke liker noen farge finnes det glosser og leppebalmer med kun fuktighet som også ser fine ut.

4. En god concealer
- Dekk mørke ringer under øynene og urenheter med en god concealer. Det er superviktig at man bruker fingeren til å jevne ut fargen slik at huden blir jevn. Hvis man bruker concealeren riktig er den en venn i nøden. Hvem vil ikke se 5 år yngre ut?

5. Neglelakk
- Sesongens viktigste tilbehør. Den trenger ikke være knallrosa eller rød, men neglelakk har kommet for å bli og velstelte hender er utrolig viktig. Sesongens heteste farge er en gråbeige variant fra Chanel, men den klassiske røde er også en sikker vinner. For de som ikke liker fargede negler er lyse negler alltid fint. sminke_hoyde.gif

Denne saken ble første gang publisert 19/03 2010, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også