Skjerf deg

Et lekkert skjerf gjør mer enn du tror.

Publisert Oppdatert
Noen ganger skulle man ønske man kunne forandre hele garderoben sin, uten å legge noe særlig penger i det. Det er kanskje ikke mulig, men det er ikke så mye som skal til for å gi de gamle klærne et nytt, friskt pust. Et lekkert skjerf er en av de enkleste og kuleste måtene å gjøre et antrekk nytt på.

Les også: Varm OG fin

Les også: Hot i riktig kåpe

Les også: Sexy førjulsnetter


Kreative knuter

Er du usikker på hvordan du skal bruke skjerfet? Det er utallige måter å gjøre det på, og nå er det mange varianter som både er trendy og enkle å lage. Du husker sikkert Mette-Marit-knuten? Den kan du godt legge fra deg en periode. Nå skal skjerfene være løse og "tilfeldig" plassert rundt halsen.

De kvadratiske skjerfene fungerer fortsatt godt som trekantskjerf, enkelt surret rundt halsen. Avlange skjerf kan godt henge løst over en blazer eller bluse, eller de kan surres rundt halsen flere ganger hvis de er ekstra lange. Et stort skjerf tett, men løst slynget rundt halsen fungerer til det meste.

Farger og mønstre

Et skjerf kan tilføre et antrekk noe nytt og spennende eller være det siste elementet som fullfører en look. Ikke vær redd for å bryte opp antrekket ditt med et skjerf i en annen farge enn resten av plaggene. Noen ganger er det nettopp det som skal til for å gjøre stilen komplett.

Henter du opp kontrastfargen i en annen liten detalj, som i en ring, et armbåd eller en søm på vesken din, vil du få en stil som er gjennomført og likevel spennende.

Se de lekre skjerfene i bildekarusellen øverst i artikkelen!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning