Shorts til DIN kropp

Finn den perfekte shortsen for kroppen din!

Publisert Oppdatert
Foto: Øverst fra venstre: Forever21 $13.80, Ellos 199 kr, Forever21 $19.90, Top Shop £15. Nederst fra venstre: Forever21 $11.50, Ellos 199kr, Espirit 599kr, Forever21 $24.80.

Mange tror at shorts bare passer dem med milelange sylslanke ben. Heldigvis stemmer ikke dette, her får du tipsene!

Til alle kroppstyper: Shorts til midt på lårene

Middels lange shorts som stopper midt på lårene er flatterende på de aller fleste. Denne lengden får nemlig bena dine til å se lengre ut, samtidig som cellullittområdene skjules.

Les også: 6 hotte sommertrender

Les også: Slik finner du riktige sandaler

Les også: Herlige sommerkjolerFor problemlår: Knelange shorts

Dekk problemområdene over knærne med shorts som går til knærne. Shortsen bør følge kroppen, men trenger ikke være ettersittende. Selv om knelengde-shorts kan få bena til å se litt kortere ut, kan du enkelt skape balanse med å kombinere den med et par behagelige kilehæler slik at du får litt høyde.

For korte ben: Kortere shorts

Få bena til å se litt lengre ut med en kort shorts. Du trenger ikke gå for hotpants-lengde, en shorts som slutter rett over midt på låret er kort nok.

For kraftige kvinner: Bermudashorts

Om du har mye kurver, ser det mest flatterende ut med en lengre shorts. Denne lengden går gjerne til knærne og passer i mange anledninger som shopping, reise og til og med på jobben. Gå for en litt smalere siluett slik at den fremdeles er feminin.

For høye og tynne kvinner: Rull opp shortsen

For å skape balanse på en lang og tynn kropp, kan det være flatterende å rulle opp shortsen. Dette skaper en illusjon av mer former og kurver, i tillegg er de praktiske fordi du kan rulle de opp og ned og selv bestemme lengden.

For ekstra dekke: Sykkelshortsen

Dette er sommerens store hit som vi hater å elske! Sykkeshortsen er tilbake fra 90-tallet og er faktisk ganske praktisk å ha under korte skjørt dersom du ønsker å dekke lårene litt ekstra. I tillegg passer den flott å bruke alene, men husk da å ha en lang tunikatrøye eller topp over, ingenting er mindre flatterende enn en kort topp som viser baken i sykkelshortsen.

For byturen: Jumpsuiten

Jumpsuiten med lange ben har vært å se i butikkene en stund, men nå er det variantene med shortskorte ben som er de hotteste. De skal sitte løst på kroppen og passer perfekt om du vil pynte deg litt ekstra med noen kule sko, sandaler og en cardigan over. Shorts-Top-Shop-15-

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning