Sexy vintersminke

Du kan trylle deg frem til en skikkelig fresh look med riktige farger og teknikk.

Publisert Oppdatert
Det er klart at vi kler noen farger bedre enn andre, alt etter hvilken farge du har på øynene og huden. Men det betyr ikke at det ikke er rom for å utforske noe annet enn naturlige jordfarger.

Prøv følgende:

En regnbuefarge til hverdags

Du kan godt bruke sterke knallfarger selv om du ikke skal på byen. Bruk den fargen du er mest komfortabel med, for eksempel en sterk lavendelfarge. Etter at du har lagt primer og concealer på øyelokkene, kan du dyppe påføringskosten i litt vann før du dypper den i lillafargen. Legg så øyeskyggen kun på øyelokket og ikke lenger opp enn globallinjen. Deretter legger du en lilla eyeliner langs øvre vippekant før du avslutter med en volummaskara. Kombinere med en naturlig lysrosa lipgloss på leppene, og en dus rosafarge i kinnene.

Knallgul

Du kan virkelig skille deg ut i mengden om du bruker en knallgul øyenskygge på lokkene og kombinerer med en flytende, svart eyeliner. Start med å legge den flytende eyelineren i ytterhjørnet av øyet, påfør forsiktig og gjør streken gradvis tykkere alt etter hvor sterk og markert du ønsker at streken skal være. Når den er tørr, legger du en knallgul kremskygge med en spiss påføringskost rett ved siden av den svarte eyelineren, som en ekstra strek over, med to lag. Dus ut i ytterhjørnet med en gull-eyeliner, denne kan du også trekke utover langs nedre vippekant. Avslutt med en volummaskara og kombinere med en korallfarget lipgloss på leppene.

Les også: Plettfri partysminke

Les også: Sminkekostene du trenger

Les også: Fordelene med compactpudderForførende nøytralfarger

Om knallfargene likevel blir for mye for deg, finner du mange nøytrale farger som passer i alle anledninger, og som kan piffes opp. Etter at du har påført primer og concealer på øyelokket, legg en skimrende sandfarget skygge over hele øyelokket. Trekk så øyelokket stramt med pekefingeren din før du påfører en lik sandfarge med en våt eyeliner rett over øvre vippekant. Avslutt streken i ytterhjørnet med en liten vipp, og gjør det samme ved nedre vippekant. Slik får du "katteaktige" øyne. Avslutt med mye maskara ved vipperøttene og litt mindre ut i tuppene, slik får skyggen mest fokus. Leppene kan være naturlige eller med en transparent gloss på.

Mørkere farge

Ønsker du å bruke varme jordtoner som samtidig synes litt ekstra, kan du først legge en lys skimmerskygge på hele øyelokket og deretter dyppe påføringskosten i vann før du dypper den i en skimrende bronsefarge. Legg så den brune skyggen i ytterhjørnet og opp mot globallinjen. Du unngår dryssing ved å trykke skyggen på med kosten fremfor å stryke den. Deretter er det viktig å duse ut fargen slik at linjene blir myke, bruk en rund kost til dette. Legg litt kremskygge i bronsefarge langs nedre vippekant for en sotet look. Avslutt med maskara og en brun kremliner på nedre våtkant. Makeup220- Makeup3-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning