Sexy og slank med riktige plagg

Du kan bli begge deler uten å trene - bare kle deg riktig! Få tipsene her.

Publisert Oppdatert
Trening, bevegelse og sunn mat er dessverre den eneste måten å bli kvitt kiloene på. Men dersom du har dårlig tid før en fest, og du gjerne skulle sett fantastisk ut; da får du noen gode tips her!

Lengre ben

Er du ikke velsignet med Naomi Campbells lange stylter, betyr ikke det at du ikke kan late som om du har dem! Tre på deg et par bukser med vide ben, gjerne med lett sleng nede. Kombinere de med et par komfortable hæler for å skape en illusjon av lengde. Bukser med høyt liv bidrar til ytterligere ben"forlenging".

Stram kropp

På mange undertøysavdelinger finner du stram opp-bodyer som du kan bruke under topper. Dette holder inne på de rikige stedene. Jo mer dekkende, jo mer strømlinjeformet, og faktisk også jo mer behagelig. Korsetter som stopper midt på magen kan gjøre vondt verre, siden de får fettet til å krype over kanten, noe som verken er pent eller behagelig.

Perfekt kløft

En selvklebende BH uten stropper holder inne på de riktige stedene og dytter brystene opp slik at du får en vakker kløft samtidig som BHen så og si er usynlig. Passer under en sexy topp hvor BH-stroppene ikke skal synes.

Mindre midje

Ikke alle er født med små, nette midjer - da er det greit å late som! Bruk kjoler eller tunikaer med belte i livet. Du kan plassere et belte rett under bysten din dersom du har litt mage, dette er nemlig ditt smaleste område.

Tynnere ben

Et par med svarte tights kan ikke løse alle problemene dine, men de kan definitivt få bena dine til å virke smalere. Bruk tights med mørke farger, helt ned til anklene eller med føtter.

Skjule magen

Hvis du helst ønsker å skjule magen din kan du juble over årets sommermote med topper som er romslige og flagrende. Du kan puste og kose deg med store topper og tunikaer over tights, eller jeans med høyt liv som skjuler magen mer.

Nette ankler

Selv om du ikke har jogget daglig kan anklene dine se flotte og nette ut om du finner det riktige paret med høye hæler. For en look som gjør at du holder balansen og ikke ser ut som bambi på isen, skal du velge sko med tykkere hæler og gummisåle. Jo smalere legger, jo smalere hæler kan du ha.

Sprettrumpe

Hvis du vil vise frem rumpen din, skal du velge jeans som løfter opp bakenden på en flatterende måte. I dag kan du finne bukser med innlegg bak for en sprettende effekt, men en helt vanlig jeans fungerer like godt, såfremt den passer kroppen din perfekt. Er du usikker, be om hjelp i en jeansbutikk, de har både kunnskapen og erfaringen til å hjelpe deg.

Tynnere armer

Som med stram-opp-bodyen finner du også stram-opp-topper til å ha under andre topper for å få armene til å virke slankere. Samtidig er det greit å tenke på at topper med trekvartlange ermer skjuler den tykkeste delen av armene.

Slank overkropp

Et stort skjerf, cardigan eller bolero rundt skuldrene dine kan hjelpe deg å trekke oppmerksomheten bort fra overkroppens trøblete områder, særlig fra ryggen. Bruk lette stoffer som silke eller chiffon om sommeren.

Kilde: Cosmopolitan.com, Ivillage.com 1

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning