Sexy luksus fra Lindex

- Mannen vil at jeg beholder kimonoen på, skryter Kathrine Sørland.

Publisert Oppdatert
- Jeg vil virkelig bruke alt dette, både smykker, undertøy og kimonoen. Da jeg hadde på meg kimonoen, ville mannen min at jeg skulle beholde den på. Det er første gang han ikke har villet at jeg skulle kle av meg!

Slik åpnet en smilende Kathrine Sørland, Lindex' nye ansikt utad, presentasjonen av vinterkolleksjon fra Affordable luxury i Oslo forrige uke.

Kolleksjonen som består av feminint blondeundertøy, store statementsmykker og kimonoer er inspirert av moten på 1700-tallet.

Det forteller den svenske designeren som står bak; Ewa Larsson.

- Jeg ville få frem det kvinnelige, det sensuelle, det elegante. Det er en miks av japanskinspirerte kimonoer, 1700-tallsblonder og detaljer på undertøyet og store juvelsmykker i rococcostil, sier Larsson til Kvinneguiden.no.

Les også: Dette MÅ du ha i høst

Les også: Disse bestemmer moten

Les også: Kul i kuldenDesigneren som også tidligere har designet for Affordable Luxury, Lindex' billigere luksuslinje, samt for velkjente navn som Acne, Plain Sud, Tara Jarmon, H&M og Joop. Hun har også arbeidet mange år i Paris, men da mye i kulissene og ikke i front som hun gjør i sitt samarbeid med Lindex.

Målet med kolleksjonen som lanseres i butikkene 8. desember, er at kvinner som ønsker litt ekstra luksus i hverdagen, skal få tilgang til dette til en litt mildere pris.

- Denne vinterkolleksjonen er for moteinteresserte kvinner som liker å pynte seg og mikse og matche, enten man vil ha et rocka uttrykk eller et elegant og klassisk uttrykk, sier designeren.

Avslørende undertøystrend

Dette året har undertøy generelt fått mer oppmerksomhet på verdens catwalker, og unikt for denne sesongen er at undertøyet gjerne kan synes - for eksempel under en blazer eller i form at et korsett til skjørt. Likevel mener Larsson at undertøyet hører til der det er ment å skulle brukes; under tøyet.

- Det er klart at dette undertøyet er pent nok til å vises litt i utringningen, men tanken min er at dette skal bæres under klærne du har på deg.

Hun har skapt undertøy som skal passe for alle kvinneformer, men forteller at det viktigste er å finne rett størrelse for at tøyet skal se så flatterende på som mulig.

- Finn rett størrelsesinfo, spesielt cupstørrelse, og den passformen som passer til din kropp. Ikke vær redd for å spørre ekspeditrisen om hjelp, tipser hun.

lindex220 lindex220---

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning