Sexy dagen derpå

Du behøver ikke se uflidd og sliten ut. Her er triksene!

Publisert Oppdatert
Foto: Blazer TopShop £60, Tunika H&M 149kr, Leggings Forever21 $8,80,Hårbøyle Forever21 $3,80, Solbriller Coolshop.no 149kr, Ballerina Friis&Company 849kr

Aiaiai...du kjenner følelsen når du våkner opp med et fuglereir på hodet, følelsen av Sahara i munnen, porer så store som månekratre i ansiktet, hovne kinn, rødsprengte øyne og særdeles slitte hæler. Var kvelden i forveien virkelig verdt det?

Heldigvis finnes det triks for å gjøre dagen derpå litt enklere.

I dusjen

Les også: Fyllesyk?

Les også: Dagen derpå-triks

Les også: Unngå bakrusDet er absolutt ikke dumt å starte dagen med en varm dusj hvor du peeler huden din og bruker god sjampo, balsam og hårkur i håret. Når du er ferdig, smører du kroppen godt inn med en lotion, bruker toner og ansiktskrem i ansiktet og avslutter med en deodorant som holder det den lover.

Styling

Spray gjerne over en leave-in-hårkur i det håndkletørre håret, la det lufttørke så lenge det kan før du føner det og avslutter med et glatteserum i tuppene. Ønsker du håret bort fra ansiktet, kan du lage en lav hestehale, gjerne litt til siden for en ekstra glamorøs vri.

Farge i ansiktet

Synes du at ansiktet trenger en liten service kommer du langt med litt lett foundation, et gjennomsiktig mattepudder og en touch av solpudder. Legg litt lyserosa rouge i kinnene om du ønsker en ekstra søt look. Et lag maskara og en blank lipgloss avslutter looken.

Behagelig tøy

Dette er kanskje ikke dagen for å klemme lårene ned i dine trangeste jeans. Sats på behagelig, men kult tøy. Du MÅ ikke gå i en slapp joggebukse for å slappe av. Trekk på deg et par myke tights eller en strømpebukse, en stor tunika i bomull, gjerne en boyfriendblazer over og et par søte ballerinasko, så er du klar. Et par store solbriller kan også gjøre deg mer avslappet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning