Rydd skapet

Slik organiserer du alle de lekre klærne, skoene og veskene du har!

Publisert Oppdatert
Hvis du vasser i klær, sko, vesker, smykker, belter og skjerf er det kanskje på tide å få litt orden og struktur i høstgarderoben din?

Det er smart å investere i ekser, bokser, knagger og hengere for å sortere alt skikkelig.

Her er tipsene:

Samle småtingene

I stedet for å hive skjerf og smykker i en haug, hva med å henge opp en remse med flere knagger hvor du kan henge skjerf og smykker på veggen? Da får du oversikten og skjerfene og smykkene holder seg vakre fremfor å bli krøllete og ødelagte. Alternativt kan smykkene oppbevares på små nåler du fester på en oppslagstavle. Dekk gjerne tavlen med et tøystykke som matcher rommet den skal stå i. Skjerf kan også utgjøre et dekorativt innslag. Kjøp en stor rett vase i klart glass, og oppbevar skjerfene dine i vasen. Lekkert og praktisk å ha stående i gangen.

Bort med sommerklær

Les også: Høye hæler uten smerte

Les også: Moteriktig på budsjett

Les også: Slik gjør du merkevarekuppNå kan du fjerne sommerklærne slik at de ikke tar så mye plass i skapet ditt. Kjøp noen billige bokser med lokk, og legg sammen alle sommerplaggene dine i disse boksene. Så legger du de i boden din, da vet du hvor du har de og kan ta de frem igjen neste år. Skriv på boksene hva de inneholder, da er det enkelt å finne frem til neste år.

Veskedekor

Du behøver ikke stue bort veskene dine inni et hjørne. Du kan heller bruke veskene dine som søt dekorasjon på soverommet eller i gangen. Sett veskene på rekke og rad oppå et skap slik at du ser dem og enkelt får tak i dem.

Hold skoene i par

Området under sengen din kan egne seg for skoparene dine. Kjøp en stor, gjennomsiktig plasteske som får plass under sengen din, velg gjerne en eske med hjul. Samle skoene dine parvis i esken.

Spar mer plass

Ikke vær redd for å ta mer ut av klesskapet ditt. Investere i noen praktiske bokser eller kurver så du kan plassere de rundtom på rommet, i leiligheten eller huset ditt. Kurver ser bra ut i hyllene og skjuler rot. På badet kan du sette noen kurver med håndklær og kluter, dette ser også flott ut som dekor. Kjøp deg tynne hengere til klesskapet så du får ekstra mye plass til klærne dine. Skoskap fungerer like godt til sko som til småting som votter, skjerf og luer, og er perfekt som plassbesparende oppbevaringsmøbel i gangen. Rydde-skap2-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning