Riktig farge

Butikkene florerer av fargerike klær. Slik bruker du fargene riktig!

Publisert Oppdatert
Sommertid er fargetid! Det er ikke alltid lett å finne ut hvilke farger som passer deg og hvordan du skal bruke fargene på kroppen din, og en knallgul kjole kan fort få deg til å se alt annet enn gyllenbrun og lekker ut.

Fin balanse

Fra lyseblå til midnattsblå, sitron til orange, korallfarger til lilla - nå kan du velge og vrake i stort sett hver eneste klesbutikk.

Det er moro med farger, men det er viktig å ikke overdrive med en og samme farge fra topp til tå, eller bruke ti forskjellige farger samtidig. Trikset er å kombinere farger med mer nøytrale toner, kanskje et knallblått skjørt sammen med en lekker, hvit topp, en knallgrønn veske sammen med svarte bukser og en mørkegrønn bluse, eller knallgule ballerinasko sammen med en dongerikjole.

Tips

  • Om du vil bruke farger til å fremheve figuren din, er det mest effektivt om du holder mørke farger på den nedre delen av kroppen din eller en annen del av kroppen din som du ønsker å forminske litt.

  • Sjansene er store for at en topp med lik farge som øynene dine vil fremheve øynene dine som vakre smykker! Så gå for blå topp om du har blå øyne, grønn topp om du har grønne øyne og så videre.

  • Det er også viktig å ta hensyn til hvilke stoff plaggene har. Sateng er for eksempel noe som ofte fungerer i et catwalkshow, men som kanskje ikke alltid funker like bra i det virkelige liv. En satengkjole kan brutalt trekke frem cellulitter. Men om du elsker sateng, er det beste rådet å velge mørke farger.

  • Den mest klassiske og stilfulle måten du kan bruke sterke knallfarger på, er å la bare en del av plagget være knallfarget. Ta på deg et knallrødt magebelte, en t-skjorte med knallkorallprint eller en grå kjole med gule sømmer.

  • Lek deg med lag på lag-moten, ta på deg en knallfarget singlet og en nøytral t-skjorte utenpå der igjen, bruk en åpen cardigan til å avslutte antrekket med.

  • Knæsje farger kan være kult om du "kræsjer" de med vilje, men om du ikke er veldig høy, pass på at fargekontraster og oppdeling av fargene utgjør vertikale striper fremfor horisontale.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning