Perfekt jeansrumpe

Dette bør du se etter hvis du leter etter den perfekte jeans.

Publisert Oppdatert
Foto: Jeans fra H&M og Top Shop.

Er du en av dem som jakter på den perfekte jeansen, og enda ikke har funnet den? Uansett hvor glad man er i å shoppe - jeansleting er for mange alt annet enn lystbetont. Følger du disse tipsene blir letingen litt lettere.

Husk dette:

Lekker rumpe

Hvis du har større rumpe, skal du se etter jeans med rene lommer uten detaljer, eller en jeans uten baklommer. Du må gjerne gå for en slim fit, men da med mye stretch slik at buksen former seg etter formene. Sørg for at jeansen er høy i livet, spesielt bak, slik at du får nok dekke og ikke viser sprekken...

Les også: Jeans til DIN figur

Les også: Bruker du feil jeans?

Les også: Kle deg høy og slankLekre kurver

Har du en formfull underkropp, er det flott å skape balanse med en jeans som er vid i bena eller har boot-cut. En mørkere vask er mer flatterende, da dette får deg til å virke litt nettere.

Lekker og kort

Hvis du er kort i bena, er det helst slim fit jeans du skal satse på. Pass på at jeansen går helt ned til anklene, dette forlenger bena. Unngå for vide bukser, dette kan få underkroppen din til å se firkantet og kort ut.

Lekker og nett

Er du en nett dame med liten rumpe, er en jeans med små baklommer et godt valg. Lommer som sitter tett, eller lommer som kan lukkes og åpnes skaper en illusjon av større rumpe. Gå for en smal variant for å få frem det meste av formene dine. Jeans-Forever21-220
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning