Party hos Gina Tricot

Vi har tatt en sniktitt på Gina Tricots partykolleksjon!

Publisert Oppdatert
Det morsomme med denne sesongen er at det nærmer seg festtid! Og Gina Tricot er beredt med årets partykolleksjon som vi tok en titt på tidligere denne uken.

Klassisk 20-talls

- Det er helt klart 1920- tallet som regjerer i vår partykolleksjon. Vi ser mye strass og perler på plaggene, tradisjonelle stener, mye lilla, rosa og grått samt en blanding av materialer og en del sateng, forteller Pr-og presseansvarlig Anna Westlund til Kvinneguiden.

Klassiske plagg som knekorte, rette kjoler med lange ermer, korte bolerojakker, skjørt med høyt liv, vide bluser og Chanel-inspirerte cardigans var bare noe av det som hang til utstilling.

Og på sesongens mange fester, kommer du langt med den enkle looken. Westlund mener at noe av det viktigste du kan skaffe deg, er den lille sorte;

- Du kommer langt med en enkel, svart kjole som du kan dresse opp eller ned, enten ved å kombinere med plagg med andre materialer, sammen med store smykker eller en liten kuvertveske, sier hun.

Høstens trend er å lesse på med tilbehør: små håndvesker med og uten hank, store øreringer, tette og store halsbånd og dessuten brede belter med perler og strass. Mye tilbehør for å matche det enkle.

Nøkkelplagg for alle

Det som er trend, er ikke nødvendigvis noe som passer for alle kvinner, men Westlund mener at det finnes en del nøkkelplagg som kan passe de fleste.

- Et smalt skjørt som du kombinerer med en bluse eller skjorte oppi kan passe fint, eller kjoler med skjæring rett under bysten, eller 20-tallskjoler som er litt videre og hvor skjæringen går langt nede på hoftene. Kombiner denne enten med hele strømpebukser eller tynne leggings, tipser hun.

Skoene er alltid et must for å toppe et antrekk, Westlund mener at 20-tallssko med mye hæl er tingen;

- Det passer med sko som har mye edge i seg, mye hæl og gjerne i lakk, sier hun. gt320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning