Nå skal du gløde

Slik fikser du en av vårens heteste looks.

Nå skal du gløde

Nå skal du gløde

Publisert Oppdatert
Det har lenge vært trendy med mye skimmer i makeup-produktene. Nå er det derimot på tide å kaste skimmeret ut av makeupvesken. Vårens trend er nemlig en nude look, med naturlig og sunn glød. Og det er makeupartist Storm Pedersen glad for.

Strålende naturlig

- Trenden går mer og mer mot det naturlige. Nå ønsker vi oss en naturlig vakker hud som ikke er for tildekket, forteller han oss da vi møter ham på lanseringen av L'oréal Paris' nye makeupserie.

Les også: Slik får du drømmevipper

Les også: Grønn maskara til våren

Les også: Lekre, myke vinterlepper


Den naturlige trenden finner vi i mange ulike deler av motebildet denne våren. Både hårfarger, makeup, mote og interiør henter inspirasjon fra det sarte og naturlige, og for huden vår betyr det at en foundation ikke skal dekke til, men heller jevne ut og perfeksjonere vår naturlige hud.

Glød uten glans

En naturlig glød er ikke alltid like lett å få til på egen hånd. Spesielt om vinteren føler vi oss ofte gustne og grå. En foundation gjør underverker for en kjedelig hud, og med gode produkter kan du vekk liv i et slitent vinterfjes.

- Det aller viktigste du gjør for å gi huden et glødende utseende er å holde den frisk og ren ved hjelp av gode hudpleierutiner, forteller Pedersen.

Men det finnes også andre virkemidler du kan ty til.

- Du kan også bruke en primer som gir en glødende effekt. Og da mener jeg glød og ikke skimmer, presiserer makeupartisten.

Glød og skimmer er nemlig to forskjellige ting. Pedersen forklarer forskjellen ved å sammenligne huden vår med et snølandskap. Et glødende og lysreflekterende produkt gir en overflate på huden vår som kan sammenlignes med et snølandskap når solen skinner på det. Alt ser rent og jevnt ut. Bruker du skimmer i stedet vil lyset gjøre at alle ujevnheter framheves, og det er det motsatte av hva vi ønsker oss.

Nydelig nude

For å oppnå en trendy nudelook er det viktig å legge stor vekt på huden. Denne trenden avhenger av en hud som ser naturlig og sunn ut, så både hudpleierutiner og gode makeupprodukter bør være dine viktigste investeringer denne sesongen.
  • Rens og tilfør fuktighet hver morgen og kveld.
  • Velg deg en foundation som tilfører mye fuktighet og gir glød.
  • En lysreflekterende primer gir glød og er en god base for foundation.
  • Unngå skimmer, fordi denne effekten ikke gir et naturlig resultat.
  • Har du en tendens til å få fet og blank hud, bruker du et pudder i tillegg til foundation.
  • Bruk en concealer for å dekke til eventuell rødhet og andre ujevnheter i huden.
  • La den naturlige vakre huden få mer oppmerksomhet ved å bruke duse farger i øyemakeup og på lepper.

  • Naturlige favoritter

    Det er ingen tvil om at en naturlig vakker hud er den store trenden denne våren. Her får du et lite utvalg av våre naturlige makeupfavoritter!

profil pridukter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning