Motehyllest til Michael Jackson

Popkongen var også et moteikon. Slik lar du deg inspirere!

Publisert Oppdatert
For millioner av mennesker verden rundt vil Michael Jackson alltid være det største musikalske talentet noensinne, og få personer kommer i det hele tatt til å nå opp mot hans enorme status. Michael Jackson fremstod som eksentrisk, men genial og en dansemaskin av dimensjoner. I tillegg var han blant verdens største moteikon!

Unike detaljer

Michael Jackson startet trender verden aldri hadde sett før, mikset og trikset med plagg og stiler som tidligere hadde blitt brukt og sett i totalt andre sammenhenger. Helt siden stjernens tidligste dager sammen med Jackson Five skilte Michael seg ut fra de andre, ikke bare med sangtalentet, men også på grunn av klesstilen. Hans sans for detaljer som paljetter og glitter, de korte buksene, tilbehør som hansken, hatten, sokkene, fargete jeans, gull-og sølvjakker, uniformsjakkene ble hans varemerke sammen med de hvite skjortene og dressmoten som han igjen gjorde kul.

Selv om kongen er død lever både hans musikk og hans unike moteinspirasjon videre, og det morsomme med årets 80-tallsmote med paljetter, dressbukser, blazere, uniformsdetaljer og korrekte boyfriendstil, er at dette også er en hyllest til tidenes største artist.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning