Michelle Obama - vårt nye moteikon!

Michelle Obama er fargerik, glamorøs og stilfull; la deg inspirere!

Publisert Oppdatert
USAs nye førstedame er ung, vakker, smart, sofistikert og ikke minst motebevisst, og blir lovprist av moteeksperter verden over.

Elegant og fargerik!

Hun dukker stadig opp med nye drakter og kjoler som er alt annet enn kjedelige. De siste to årene har Michelle Obama stått side om side ved ektemannen i en beinhard valgkamp, og hver gang hun dukker opp i medias søkelys ser hun like fantastisk ut.

Selv om Michelle er glad i enkle, svarte drakter og dresser, ser vi ofte at hun benytter seg av sterke knallfarger som rødt, lyseblå, lilla og grønt, matcher med store perlekjeder, platåpumps og matchende vesker. Hun tør å variere lengden på kjolen og skjørtet og passer hele tiden på at antrekket ser smakfult og elegant ut.

Stikkordene for Michelles forretningsdrakter, kjoler og blazere er enkle snitt, elegant lårkort eller knelangt, gjerne trekvartlange ermer eller helt avkuttet, ofte v-hals eller firkantet hals, lett figurfremhevende og utrolig stilig!

Vi i Kvinneguiden har latt oss inspirere av førstedamen, og har plukket ut noen smakfulle antrekk som inneholder hint av Michelles sans for detaljer, vintagestil og sofistikerte look.

Ta en titt i bildeserien!

Inspirert av Michelle Obama her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning