Metallisk vår

Dette kan du ta med deg fra vintersesongen.

Metallisk vår

Metallisk vår

Publisert Oppdatert
Vårens trender er fulle av spennende nye farger og materialer. Men noen elementer fra vinterens mote holder seg i trendbildet. Derfor er det enkelte plagg du gjerne kan beholde i skapet ditt. Det er nemlig lov å skinne litt denne sesongen også!

Metallisk

I høst var den metalliske trenden å se i alle butikkhyller. Og den har ikke tenkt til å gi seg helt enda.

- Den metalliske trenden vil vi denne våren se i kjoler, jakker, bukser, belter, sko, vesker, topper, shorts og til og med i badetøy. Listen er lang, forteller Annette Sandstå, pressekontakt innen mote hos Polhem PR.

I vinter så vi det metalliske i mørke farger som sort, grått, vinrødt og blått. Også disse fargene holder seg aktuelle i vår, sammen med noen nye tilskudd.

- Du finner både matte, metalliske plagg og paljetter i trendbildet denne våren. Trenden blir kalt "mermaid-looken" siden materialene og fargene kan minne om havfruer. De viktigste fargene er metallisk blått, rødt, sølv, hvitt og pastell, forteller Sandstå.

Vårens styling

Som i høst kan du selv velge hvor langt du vil dra den metalliske looken.

- Du kan enten velge å bruke det metalliske fra topp til tå, eller du kan bruke ett plagg og style det med andre plagg i vårens farger, forteller Sandstå.

Med et stort utvalg av metalliske sko, vesker og annet tilbehør har også de litt mer konservative mulighet til å henge med på trenden. Her er det mange muligheter, alt avhengig av hvor vågal du vil være.

- Ønsker du å ta stilen helt ut kan du bruke et par metalliske sko eller andre accessories kombinert med et ensfarget antrekk i en neonfarge eller blått, en stor hit i trendbildet fremover, sier Sandstå.

Vinterens plagg

Er du trendbevisst skaffet du deg sikkert noen metalliske plagg i høst eller tidligere i vinter. Disse er det ingen grunn til å legge bort.

- Den metalliske paljettkjolen fra julebordet, clutchen eller skoene, kan du lett ta med inn i den nye sesongen, sier Sandstå.

Kombiner dem med andre plagg enn du gjorde i forrige sesong og få et helt nytt og spennende uttrykk, tipser hun.

- Den metalliske genseren eller blusen du brukte i vinter kombinerte du kanskje med et par mørke skinnbukser? Denne sesongen kan du bruke den til lysere plagg. Et lyst knelangt skjørt eller en pastellfarget bukse er en like lekker kombinasjon. For å få frem looken enda tydeligere kan du bruke en lys metallisk neglelakk til.


innisaken

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning