Lysere tider

Spre lys i vintermørket med sarte farger som passer deg!

Publisert Oppdatert
Etter en lang sesong med mørke nyanser av vinrødt, lilla, grått og sort kan det være fristende å ta fram de lysere plaggene. Det er riktig nok midt på mørkeste vinteren, men desto viktigere er det å gi hverdagen litt ekstra lys.

Les også: Hot i riktig kåpe

Les også: Norske jenter på motetoppen

Les også: Skotabbene du bør unngå


Bleke dager

Ønsker du å kle deg i lysere farger, men føler at den bleke vinterhuden din ikke kler det spesielt godt? Unngå å bruke de lyseste fargene helt opp til ansiktet.

En hvit singlet og en lys blazer eller cardigan er lekkert til sorte bukser eller jeans. Bruk et mønstret skjerf eller et stort statement-kjede i halsen for å bryte opp.

Ikke undervurder en god selvbruner i de mørke vintermånedene. Det er ikke mye farge som skal til før man føler seg mye friskere. Da kommer også de lyse plaggene enda bedre til sin rett.

Dine farger

Vi har alle farger vi kler bedre enn andre. Når det gjelder de lyse fargene er det ekstra viktig at du velger de nyansene som passer deg. Selv om du føler deg gusten og grå i èn nyanse av hvitt, behøver ikke å bety at det gjelder alle.

Finn ut om du har kalde eller varme undertoner i huden din og velg farger der etter. Syns du det er vanskelig å vite, kan du spørre om hjelp i kosmetikkforretninger. Der er de gode på farger og hudtoner og kan hjelpe deg med å finne ut hvilke farger du kler.

Kontraster

Når du bruker helt lyse farger kan du gjerne kle deg i lyst fra topp til tå. Men husk å bruke ulike nyanser av de lyse fargene for å bryte opp antrekket. Én farge i hele antrekket kan fort bli lite flatterende og kjedelig.

Det er også lekkert å bruke sort, mørkebrunt eller mørkegrått som en kontrast til de lyse fargene. Knallfarger bør du derimot holde deg unna hvis du ønsker den sarte, romantiske stilen.

Ser de lekre, lyse antrekkene øverst i artikkelen og la deg inspirere!


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning