Lipliner er tilbake

Du skal forføre med 90-tallsmunn i høst..

Publisert Oppdatert
Trendene kommer alltid tilbake, og nå er det liplineren sin tur. Den må definitivt brukes med måte!

Matte lepper

På 90-tallet var håret flatt, huden matt og leppene mørke og brune i fargen. Liplineren var kanskje noe av det mest essensielle i sminkepungen, enten man brukte den rundt leppene eller streket ut hele munnen!

All mote som kommer tilbake, kommer stort sett tilbake i en litt mer mildere og mer classy versjon for sin tid. Det samme gjelder for liplineren.

Tidligere har vi skrevet at matte lepper er viktig til høsten, nå skal endelig lipglossen få ligge i fred en stund fremover. For å få matte lepper bruker du leppestift. Og her kommer liplineren inn i bildet; den får nemlig leppestiften til å sitte bedre og lengre på leppene. Den matte looken kan du enkelt skape med lipliner.

Slik gjør du
  • Begynn med å klappe litt gjennomsiktig, mattende pudder over leppene for at fargen skal feste seg bedre.
  • Deretter bruker du en lipliner i nøyaktig samme farge som leppestiften du skal bruke på etterpå. Dette er viktig for å unngå 90-talls-looken.
  • Følg leppenes form så godt som du klarer rundt hele munnen. Strek gjerne opp med to lag, men ikke trykk blyanten for hardt mot leppene.
  • Strek gjerne litt lenger inne på leppene i andre omgang.
  • Deretter påfører du leppestiften i samme farge som lineren i to omganger.
  • Ikke klem sammen leppene for å "fordele" stiften utover, dette blir bare grisete. Påfør oppe og nede.
  • Når det øverste leppestiftlageret forsvinner litt, vil liplineren fremdeles synes rundt munnen din, men ikke som en "ring" rundt munnen din. Dette fordi du har påført lineren litt lengre inn på leppene.
Lipliner320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning