Lekre klassikere i smykkeskrinet

Du trenger ikke ha skrinet fullt, alt du trenger er ti varianter!

Publisert Oppdatert
Smykker kan på mange måter skape spenning i en garderobe, og selv det enkleste antrekk kan bli spennende med de riktige smykkene. Å bygge opp sitt personlige smykkeskrin tar flere år, men tålmodigheten betaler seg i nytte og glede resten av livet. Har du ikke lyst eller råd til å kjøpe ekte diamanter fungerer erstatninger også godt.Les også: Festkjoler for alle

Les også: Plettfri partysminke

Les også: Mykt og feminintHer er tipsene fra Mestergull.

1. Diamantøredobber

Enkle diamantøredobber passer til alt fra jeans og t-skjorte til full galla. Disse vil du ha like stor glede av hele livet. Disse finnes i alle prisklasser, særlig brilliantslipte steiner er populære da disse slipper inn ekstra lys noe som gjør at det glitrer litt ekstra.

2. Glitrende halssmykke

Et enkelt diamantsmykke i halsen kan du bruke hver dag, hele livet.

3. Perleøredobber

Perler i ørene er en "vestkantklassiker", men perleøredobber går også hånd i hånd med Mad Men- moten som for øyeblikket regjerer. Ladylike eller hipt - perleøredobber er en klassiker.

4. Perlekjede - kort og langt

Perlekjedene er et av de mest allsidige smykkene du kan ha i skrinet. En kort, enkel perlerad, eller dobbel hvis du er et luksusdyr, vil umiddelbart tilføre en sober eleganse. Tenk Grace Kelly og Jackie Kennedy. En lang rad vil gi et mer bohemsk eller kunstnerisk uttrykk.

5. Kjede med personlig anheng

Lite ser finere ut enn et delikat gullsmykke med anheng mot solbrun hud. Mer personlig enn Carries berømte Carrie-smykke i Sex and the City blir det vel ikke, men her er det kun fantasien som begrenser deg. Elsker du katter? Ønsk deg en liten gullkatt du kan tre på et kjede. Har du arvet en ring av oldemor som ikke passer, bær det rundt halsen. Velg et anheng som betyr noe spesielt for deg.

6. Brosje - gjerne arvet av bestemor

En brosje kan skape interesse på et ellers kjedelig antrekk, enten du setter den på hoftekammen på en liten sort cocktailkjole, eller på en dressjakke på jobben. Du kan til og med bruken den i håret. En brosje på 5-7 cm i diameter er mest allsidig.

7. Enkelt gullarmbånd i alle tykkelser

Gullarmbånd, enten det er en tykk lenke, et tynt kjede eller et stivt armbånd er en elegant klassiker, men kombinert med vennskapsarmbånd fra en sommerferie og andre funn er dette smykket et av de mest sentrale i trendbildet for tiden.

8. Store cocktailringer som viser din personlighet

En cocktailring bør synes, og den bør reflektere personligheten din. Dette er det smykket som du må elske for å kjøpe, så dette smykket er det mange kvinner som sparer til selv. Disse ringene skal synes i terrenget og glimre i stearinlys. Det er med andre ord et kveldssmykke du gjerne bruker på fest eller en vennemiddag på byen. Bær gjerne ringen på andre fingre enn ringfingeren for en moderne look.

9. Tennisarmbånd

Dette er et preppy ikon. Denne enkle raden med diamanter rundt håndleddet blir lett forbundet med poloskjorter og svingene hestehaler. Preppystilen er i farta igjen som aldri før, men denne gangen bruker vi gjerne elementer, som for eksempel tennisarmbåndet, i kombinasjon med andre og røffere elementer også.

10. Øreringer

Klassiske "hoops" kan alle gå med, og de er å få kjøpt i alle størrelser. Gå for kjempestore Beyonce- inspirerte ringer i gult gull for en kveld på byen. Mellomstore ringer i hvitt med glitrende steiner er perfekt hvis du vil kanalisere glamorøse fotballfruer. Tekkelige, små løkker rundt øreflippen er perfekte til kontoret eller søndagsmiddag med familien.

Kilde: Pressemelding Mestergull
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning