Lekker festsminke

Nå kommer partysesongen for fullt - dette er sminken du skal satse på.

Publisert Oppdatert
Hvis du vil pynte deg litt ekstra til alle julefestene skal du vite at du nødvendigvis ikke behøver å kjøpe deg nye kjoler. Bare legg ekstra vekt på sminken!

Sterke øyne

For i år er det sminken som avgjør om du er festklar eller ikke. Gull og glitter til jul og nyttår er ikke revolusjonerende, men nytt av året er at glitteret tar turen fra klærne til øynene.

Body Shops makeupartist Karim Sattar mener at hovedtrenden til jul er sterke øyne fulle av glitter.

- Klassiske sotede øyne med litt mørk øyenskygge for å fremheve begge ytterhjørner av øynene, er topp til festen. Hold de innerste hjørnene sminket med en flytende liner i sølv og topp av med strass for å "åpne" øynene. Det ser glamorøst og vakkert ut, sier Sattar til Kvinneguiden.no.

I tillegg til å holde øyenbrynene fyldige og elegante, kan du bruke litt dus gloss over leppene sammen med lett og naturlig kinnfarge til sterke øyne.

Røde lepper

Vil du ikke fokusere fullt så mye på øynene, er det leppene som bør fremheves.

- Røde lepper toppet med sølvgloss er veldig glamorøst. Hold da resten av ansiktet naturlig med varme skygger, tipser makeupartisten.

Lurer du på hva som er vintersesongens viktigste sminkefarger? Snart får du se videoen hvor Karim Sattar avslører nettopp det! Leppestift220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning