Lei av sort?

Sett litt knallfarge på hverdagen, da vel!

Publisert Oppdatert
I vintersesongen har vi en tendens til å kle oss mye i sort, grått og brunt. Men det er ingen grunn til å spare på fargene. Tjuvstart på våren og ombiner knallfargede plagg med basisfarger for en chic og frisk vinterstil.

Et snev av farge

Hvis du liker sterke farger, men er litt redd for å bruke dem, er det mange måter du kan bruke de flotte fargene på, uten at det tar over antrekket. Selvsagt kan du bruke knallfarger i halskjeder, ringer, armbånd og vesker, men du kan også driste deg til noen fargesterke plagg.

En knallfarget genser blir klassisk, men superkul hvis du kombinerer den med en hvit skjorte. Match med sorte dressbukser og hæler for en trendy, og dressed-up stil, eller med en mer avslappet chinosbukse og boots.

En knallfarget singlet under en sort, transparent bluse er også en stilig men diskrét måte å bruke de friske fargene på.

Miks og match

Color blocking var stort i fjorårets vår- og sommersesong. Er du en av dem som kastet deg på trenden trenger du ikke å legge den fra deg helt enda.

Miks en rosa genser med en oransje veske, og kombiner det med sort for en balansert men frisk stil. Hent gjerne opp det rosa eller orange i sko eller smykke for å gjennomøre fargetemaet.

Trendfargen

Til våren vil knallfargene igjen være godt representert i butikkhyllene. Både knallblått, rosa, oransje og gult er å se blant kolleksjonene.

Men den aller viktigste fargen i vår, er korall. Den sterke, oransjerosa nyansen har allerede begynt å vise seg i butikkene, og mer kommer det.

Vil du være sikker på å henge med på trenden i vår vil derfor korallfargede plagg være sikre vinnere denne sesongen!

Se våre knallfargede favoritter i bildekarusellen øverst i artikkelen.elsrra

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning