En av sesongens mest trendy hårsveiser er uten tvil den kule og enkle sidefletten som er sett på mange catwalkmodeller siste tiden. Og ikke nok med at den er trendy, den er også enkel å få til selv!

I tillegg passer frisyren de fleste, og den er perfekt om du har en dårlig hårdag.Slik gjør du

  • Sørg for at håret er matt med litt tekstur i, fletten er enklest å lage dersom håret ikke er nyvasket. Er det helt nyvasket kan du jukse deg til en matt look ved å bruke en saltvannspray.
  • Liker du volum i håret kan du gre over toppseksjonen av håret fra hårfestet til kronen. Ikke overdriv, sørg for at det ser naturlig og tilfeldig ut.
  • Dra fingrene gjennom lengdene av håret ditt for å skape en tilfeldig og avslappet look. Deretter drar du lokkene løst over på ene siden av skulderen din. Fest håret i nakken med noen fliseklemmer. La tilfeldige lokker falle lett rundt ansiktet.
  • Den avslappede looken får du ved å bare flette de nederste delene av lengdene, ikke lengre oppover mot hodet.
  • Skap mer fylde og tekstur i fletten ved å massere fletten med fingrene dine i sirkelbevegelser slik at tilfeldige lokker blir løsere. Når fletten såvidt henger sammen er du ferdig, og du kan avslutte med hårstrikk og en matt holdspray.
 
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!