Lag ditt eget undertøy!

Prøv deg som undertøysdesigner i sommer og vinn egen kolleksjon samt penger!

Publisert Oppdatert
Nå kan du bli årets undertøysdesigner sammen med KK og Pierre Robert i designkonkurransen "En hyllest til kvinnen"!

Støtt en god sak

KK og Pierre Robert inviterer deg til å delta i deres designkonkurranse som skal bidra til å fremme norsk design. I tillegg støtter konkurransen Kreftforeningen og Foreningen for brystkreftoperertes Rosa sløyfe-aksjon og dens viktige arbeid for tidlig oppdagelse og forebygging av brystkreft.

Designkonkurransen har frist 31. august 2009.

Nora Farah i juryen

Juryen plukker ut de beste og består blant annet av den anerkjente, norske designeren Nora Farah, i tillegg til sjefredaktør Gjyri Helén Werp i KK, representant fra Kreftforeningen og Pierre Robert.

-Designkonkurransen til Pierre Robert vil nok trekke mange kreative mennesker som ikke har gitt ut en egen kolleksjon før, tror den anerkjente norske designeren Nora Farah. - Mitt tips til disse kreative sjelene er: Hva drømmer de selv om å ha på seg? Og så er det viktig å ha den kommersielle biten i bakhodet hele tiden, understreker hun.

Den endelige vinneren kåres ved en SMS-avstemning, der inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen.

Premie

Hovedvinneren av designkonkurransen får sitt design på en Rosa sløyfe-kolleksjon som vil være i butikk i hele oktober 2010! I tillegg premieres vinnerdesignet med kr 15 000 og et årsabonnement på KK (verdi kr 1 780).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning