Lag ditt eget spa

- Ta deg tid til å slappe av og skjemme bort kroppen, sier Stine Marie Østerbø.

Publisert Oppdatert
Selv om sommeren er over betyr det ikke at du skal la deg selv forfalle i høstmørket. Du bør fremdeles pleie huden og kroppen din med de beste oljer og kremer og i tillegg spise og drikke sunt - noe som vil føles fantastisk både på innsiden og utsiden!

Mindre stress, sunn mat

Det første budskap fra daglig leder ved Parfymelle avdeling Blindern i Oslo, Stine Marie Østerbø, er å stresse ned.

- Ta deg tid til deg selv, til å slappe av, ligge på ryggen og nyte en ansiktsmaske. Stress slår ut i huden og i perioder med ekstra bekymringer, mister man ofte sin naturlige glød, og pigmentering og urenheter får huden til å se gråere ut, forklarer Østerbø til Kvinneguiden.

Derfor mener hun at den indre velværen først og fremst er viktig sammen med riktige produkter og riktig mat.

- For riktig balanse er det viktig å slappe av og få nok søvn, men det er ikke nok i seg selv. Skikkelig produkter med riktige ingredienser, samt et godt kosthold er nødvendig for å ta vare på huden og kroppen, sier Østerbø.

Selv er hun veldig opptatt av å spise til faste tider og da uraffinert mat og grønnsaker;

- Frukt og grønnsaker med sterke farger er bra for huden og inneholder mer antioksidanter enn grønnsaker med blekere farger. Ferskpresset juice fra frukt og ikke konsentrat er også verdt å bruke pengene på. Hvit te er tørket te fra de første skuddene og er veldig bra for huden, mener Østerbø.

Les hennes anbefalinger for hjemmespa under!

Tips til hjemmespa

  • Biotherms kroppspleieserie, da særlig Celluli Laser før dusj. Den strammer opp huden på lår, mage og armer. Etter dusjen smører du kroppen inn med den tilhørende kremen som smelter inn i huden og dufter godt helt uten å føles klissete.
  • Den oppstrammende ansiktsmasken fra Lancome - Renergie Morpholift Serum. Er avkjølende og får deg samtidig til å slappe av.
  • For uren hud anbefaler jeg hele MD Formulation - serien, både rensen, serumet og fuktighetskremen. Jeg vil også anbefale den rensende masken VitaPlus clearens fra MD Formulation på det sterkeste.
  • For tørr hud er Decleors Nutri-Délice kjempefin.
Biotherm-celluli-laser3

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning