Lær deg partyfrisyrene

- og hvordan du får dem til å holde hele kvelden.

Lær deg partyfrisyrene

Lær deg partyfrisyrene

Publisert Oppdatert
Med festsesongen rett rundt hjørnet er det på tide å tenke på partyfrisyrene igjen. Du har sikkert dine vante frisyrer du er glad i å bruke, men det frister kanskje å prøve noe nytt? På fest er det lov til å skinne litt ekstra.

Les også: Sminkepungens must-haves

Les også: Nå er huden utsatt

Les også: Derfor trenger håret fukt


Litt gjør mye

- For meg handler partyhåret om mye volum, krøller, sexy, stort og mykt hår. Det bør være glansfullt og lukte fantastisk, mener Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll.

En sexy frisyre trenger ikke å være så vanskelig. Det er nemlig ikke så mye som skal til for å gi håret det lille ekstra.

- Med innslag av fletter eller tvinninger på den ene siden, eller inni frisyren skaper du diskret, men tøffe detaljer. Det er også kult å knyte det bak og feste det med klemmer, en messy bun er alltid fint, eller hva med en frisyre a'la 60-tallet, ivrer Sølvi.

Varig lekkert

En flott frisyre er aller best hvis den holder hele kveden. Ofte føles håret forfallent og flatt før klokken ni. Men det er mulig å få en frisyre som holder hele festen. Hemmeligheten ligger i forarbeidet.

- Skal du ut en lørdag bør du helst ikke vaske og føne håret samme dag. Vask det på fredag og bruk en stylingkrem når du føner det, for så å krølle det på lørdag. Å preppe håret godt før du begynner å jobbe med det og å avslutte med en god hårspray, er det viktigste for at frisyren skal holde, anbefaler Sølvi.

Øv og prøv

Synes du det er vanskelig å fikse ditt eget hår? Se Sølvis youtube-klipp, og lær deg hvordan du lager fine og enkle frisyrer!

Her får du oppskriften på tre fantastiske festfrisyrer.

Og husk, øvelse gjør mester!

Enkel oppsats med sideknute:Glamorøs og rocka oppsats: