Mange av oss har lenge stampet rundt på skyhøye hæler eller helt flate ballerinasko, noe som heller ikke er bra for bena. Nå er tiden heldigvis kommet for komfort!

Behagelig og kult

For all del, det er fremdeles in med stiletthæler og ballerinasko, men nå kan du også glede deg over at komfortable sko regjerer motebildet!

Husker du bestemors brune spasersko? Eller de svarte hun gikk på fest med? De grå som hun gikk på jobb med? Eller småskoene med stubbehæler som du gikk på juletrefest med i 5. klasse?

Både på 50-tallet samt 80- og 90-tallet var sko med moderate tykke hæler, mykt skinn og bred tå trendy, og skal vi tro moteekspertene viser trenden seg igjen.

I tillegg til stubbehæler kan vi også fryde oss over at hippiemoten priser både kilehæler og sandaler, samt at sneakersmotenog conversefeberen bare blir større og større!
 
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!